Articole interesante pentru utilizatorii de Windows - 29 August - 4 Septembrie 2016

Săptămâna aceasta, în cadrul evenimentului IFA de la Berlin, au fost anunțate și lansate multe gadget-uri interesante, printre care se numără frigidere inteligente LG cu Windows 10, ultrabook-uri foarte arătoase de la ASUS ori noi dispozitive convertibile marca Lenovo. Pentru a afla mai multe detalii dar și alte știri interesante, citește recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

IFA 2016: ASUS Zenbook 3 – cel mai premium ultrabook își face apariția - ASUS au prezentat noul Zenbook 3 în cadrul IFA 2016. Acesta cântărește 910 grame și vine dotat cu procesoare Intel Kaby Lake i7-7500U, 16GB de memorie de până la 2133MHz și 1TB de stocare pe un SSD PCI-Express în configurația de top, ce are un preț de lansare de 1999 de euro.

Lenovo prezinta noi dispozitive din gama YOGA - Lenovo își extinde familia Yoga cu un nou PC cu Windows 10 și o tabletă cu Android: modelul convertibil Yoga 910 și tableta Yoga Tab 3 Plus.

Surface Pro 3 a devenit mult mai bun printr-un update de firmware - Dispozitivele Surface sunt foarte bune în teorie. Din păcate, au reprezentat subiectul mai multor scandaluri în ultimele luni, iar cu o nouă actualizare de firmware, minusurile importante ale Surface Pro 3 s-au remediat.

Microsoft Surface Book 2 se pregătește de lansarea oficială? - Microsoft Surface Book 2 se pregătește de lansare, dar nu fără o mică controversă. O imagine considerată promo a apărut pe contul oficial de Instagram al Surface. Nu există acum mai multe informații privind Surface Book 2, chiar și numele este o speculație.

Zen și Kaby Lake nu vor suporta Windows 7 sau 8 - Viitorul bate la ușă pentru cei care încă speră să poată folosi Windows 7 pe sistemul lor viitor. A sosit vestea nefericită că următoarea generație de procesoare de la Intel, AMD și chiar Qualcomm va fi suportată, de către Microsoft, doar pe Windows 10.

Firmă de cercetare: în 2021 asistenții digitali vor fi folosiți de 1,8 miliarde de persoane - Asistenții digitali, precum Siri (Apple), Cortana (Microsoft), Google Now sau Alexa (Amazon), vor înregistra o creștere accentuată a numărului de utilizatori, potrivit firmei de cercetare a pieței Tractica.

IFA 2016: LG pune Windows 10 într-un frigider - Samsung a prezentat anul acesta la CES un frigider inteligent, cu un touchscreen imens. Ei bine, cei de la LG nu au vrut să se lase mai prejos, așa că au prezentat în cadrul IFA 2016 propriul frigider inteligent.

Digital Citizen: Cele mai populare articole ale lunii

Iată cele mai populare articole publicate pe Digital Citizen România, în luna August 2016:

15 motive pentru care ar trebui să instalezi Windows 10 Anniversary Update chiar acum - În luna August, Microsoft a lansat cea mai importantă actualizare de până acum pentru Windows 10. Dacă nu ai instalat-o, citește acest articol și află ce aduce nou.

Cum resetezi aplicațiile Windows 10, astfel încât să funcționeze din nou - O aplicație din Windows Store nu mai funcționează corect? Iată cum o resetezi pentru ca să o poți configura de la zero, ca și cum abia ai instalat-o.

Cum instalezi Anniversary Update astăzi, cu Asistentul de actualizare Windows 10 - Dacă te-am convins să instalezi Anniversary Update pentru Windows 10, iată cum faci asta acum, fără a mai aștepta după Microsoft.