Articole interesante pentru utilizatorii de Windows - 3 - 9 Octombrie 2016

Săptămâna aceasta am aflat că Microsoft va lansa periferice Surface pentru desktop și un sistem All-in-One, la finalul lunii octombrie. De asemenea, compania a creat o divizie separată pentru dezvoltarea de servicii și aplicații care folosesc Inteligența Artificială și a confirmat că nu vom avea o brățară de fitness Microsoft Band 3 lansată în viitorul apropiat. Pentru a afla mai multe, citește recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Microsoft ar putea lansa periferice Surface pentru desktop și un sistem All-in-One - Surface reprezintă momentan doar o serie de tablete, însă foarte curând ar putea să intre și în spațiul desktop, iar primele accesorii pentru PC-uri aliniate la identitatea vizuală a seriei au fost deja depistate în fotografii și listări pe internet.

Ultima versiune de Windows 10 rezolvă o problemă importantă - Odată cu lansarea unui nou build pentru Windows 10, Microsoft va rezolva încă una dintre problemele sistemului de operare.

Microsoft are divizie separată pentru Inteligența Artificială - Pentru a grupa sub o singură umbrelă toate departamentele implicate într-o formă sau alta în dezvoltarea sau folosirea de AI, Microsoft a mișcat în organigramă nu mai puțin de 5000 de locuri de muncă.

Funcția de autentificare Hello din Windows 10 ar putea primi compatibilitate cu iOS și Android - În curând, chiar și smartphone-urile bazate pe sisteme de operare Android și iOS ar putea fi folosite pentru autentificarea pe PC-uri echipate cu Windows.

Motivul pentru care Lenovo nu vrea să construiască telefoane cu Windows Phone - În cadrul evenimentului Canalys Channel Forum 2016, Gianfranco Lanci, COO-ul Lenovo, a declarat că telefoanele companiei sale nu vor rula versiunea pentru mobil de Windows 10, deși versiunea pentru desktop-uri a devenit din ce în ce mai populară. Motivul este că echipa Lenovo nu este de părere că Microsoft se va dedica, pe termen lung, dezvoltării sistemului de operare.

Microsoft renunță și la brățara de fitness Band - Microsoft a confirmat că seria de dispozitive pentru fitness „Band” nu va primi o actualizare anul acesta sau în viitorul apropiat.

Apple, Google și Microsoft sunt în topul celor mai valoroase mărci din lume - Apple, Google și Microsoft ocupă primele trei poziții în clasamentul celor mai puternice 100 de mărci, în timp ce nume din industria luxului, precum Prada sau Ralph Lauren, au căzut în topul realizat de Interbrand, potrivit Bloomberg.