Articole interesante pentru utilizatorii de Windows - 30 Noiembrie - 6 Decembrie

Săptămâna aceasta s-au lansat telefoanele Lumia 950 XL și Lumia 950 în România. În plus am aflat vești și despre următorul telefon Microsoft: Lumia 850. Pentru mai multe detalii dar și alte știri interesante, citiți recapitularea acestei săptămâni:

A rticole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Lumia 950 și Lumia 950 XL, disponibile în România - Microsoft a anunțat disponibilitatea pe piața locală a modelelor Lumia 950 și Lumia 950 XL, primele telefoane care folosesc Windows 10 nativ.

Microsoft a lansat Power Apps, cel mai flexibil tool care a existat vreodată pentru Office - Microsoft Power Apps este probabil cea mai interesantă aplicație pentru Office pe care gigantul din Redmont a lansat-o vreodată. Cu ajutorul Power Apps, oricine va putea să creeze aplicații pentru Office fără să știe pic de programare.

BUILD 2016: 30 martie–1 aprilie tot în San Francisco - Conferința Microsoft BUILD continuă la Moscone Center în San Francisco și la anul. Între 30 martie și 1 aprilie 2016 Microsoft va organiza conferința BUILD dedicată dezvoltatorilor. În cadrul ei vor fi arătate elemente noi pentru Windows 10, Office, Azure și poate HoloLens și alte proiecte interesante la care lucrează Microsoft.

Lumia 850 ar putea fi următorul telefon Microsoft - Microsoft ar putea lansa în viitorul apropiat un nou dispozitiv Lumia. Puteți vedea cum arată, din această știre.

Prețuri și disponibilitate Display Dock pentru Continuum din Windows 10 Mobile în Romania - Începând de săptămâna viitoare Microsoft Display Dock, adaptorul fără de care funcția Continuum de pe Lumia 950 și Lumia 950 XL nu poate să fie pusă în valoare, va fi disponibil și în România prin intermediul magazinelor online și operatorilor de telefonie mobilă (Vodafone, Orange, Telekom).

Fostul CEO Microsoft: Telefoanele cu Windows Phone au nevoie de aplicații Android - Într-un interviu acordat recent pentru Bloomberg, fostul CEO Steve Ballmer a afirmat că lipsurile Windows Phone pot fi remediate cu aplicații de Android. Voi sunteți de acord?

ROM-ul de Windows 10 for Xiaomi Mi 4 e gata de download - Xiaomi Mi 4, un produs pe care noi l-am testat aici , are acum disponibil Windows 10 Mobile ca sistem de operare, pe lângă Android. Primul ROM de Windows 10 Mobile pentru Xiaomi Mi 4 e disponibil pentru download pe forumul MIUI Official.

Digital Citizen: Cele mai populare articole ale lunii

Iată cele mai populare articole publicate pe Digital Citizen România , în luna Noiembrie:

Recenzie ASUS ZenFone Go (ZC500TG) - Un smartphone de buget cu Android - Acest telefon a fost unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri ieftine cu Android, din România, de Black Friday 2015.

Cum îți găsești dispozitivul cu Windows 10 furat sau pierdut, în 3 pași - Prima actualizare majoră pentru Windows 10, cu numele de cod "Threshold 2" introduce câteva noi caracteristici, inclusiv una oferită inițial de Microsoft în ecosistemul Windows Phone. Aceasta poartă numele de Găsește-mi dispozitivul și, atunci când este activată, permite ca Windows 10 să-ți verifice și stocheze în mod regulat locația dispozitivului tău.

Cele mai bune 3 alternative pentru Windows DVD Maker - Windows DVD Maker a fost un instrument gratuit de creare de DVD-uri, inclus în unele ediții ale sistemelor de operare Windows Vista și Windows 7. Din păcate, chiar dacă a fost folosit de mulți oameni, Microsoft a decis să nu îl mai includă începând cu Windows 8. Dacă ai un calculator cu Windows 8, Windows 8.1 sau Windows 10, nu îl vei găsi inclus. Drept urmare, ne-am gândit că ar fi o idee bună dacă am căuta niște alternative gratuite pentru Windows DVD Maker, pe care să le împărtășim cu voi.