Articole interesante pentru utilizatorii de Windows - 7 - 13 Noiembrie 2016

Microsoft a rezolvat săptămâna aceasta un bug de securitate care era folosit în mod activ de hackeri. De asemenea, compania testează un nou touchpad virtual în Windows 10, dedicat utilizatorilor de tablete. Pe plan local a avut loc evenimentul Microsoft Summit 2016 și puteți afla mai multe despre eveniment din recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Ransomware-ul ar putea deveni istorie datorită Windows 10 Anniversary Update - W indows 10 Anniversary Update a pus gând rău aplicațiilor de tip ransomware și vrea să te scape de astfel de dureri de cap.

Lenovo aduce Yoga Book în Romania - La doar două luni după ce a fost prezentat la IFA-ul din Berlin, Lenovo Yoga Book, dispozitivul care a reinventat conceptul de 2-in-1 (tabletă/notebook), este adus de producătorul chinez și în România.

Microsoft adaugă un touchpad virtual în Windows 10, dedicat utilizatorilor de tablete - Această funcţionalitate poate fi testată chiar acum de Windows Insiders, alături de câteva noi funcţii adăugate în aplicaţia Notes.

Xbox One ”dă clasă” la PlayStation 4, pentru a patra lună - Din momentul lansării Xbox One și PlayStation 4 în 2013, consola celor de la Sony s-a vândut mai bine, până acum câteva luni.

Minecraft Education vine și în Romania! - Minecraft Education Edition oferă elevilor posibilitatea de a colabora, construi, rezolva probleme într-un mediu virtual, în lumi create de profesori și monitorizate de către aceștia. Subiectele care pot fi abordate variază de la matematică, la fizică, istorie sau chiar limbi străine – depinde de deschiderea și imaginația celui ce construiește lumea virtuală cu ajutorul blocurilor modulare din Minecraft.

Faceți update la Windows: Microsoft a remediat vulnerabilitatea expusă de Google - În urmă cu aproximativ o săptămână, Google a făcut publică o vulnerabilitate importantă de Windows. Din fericire, prin cel mai recent update la Windows, o puteți remedia.

Microsoft Summit 2016: Ritmul schimbărilor din business va accelera, acum lucrurile încă se mişcă lent. Fiecare companie trebuie să devină digitală pentru a supravieţui - „Transformarea digitală oferă în acelaşi timp probabil cea mai mare oportunitate de afaceri a acestei generaţii, în orice domeniu“, a declarat Gabriela Matei, general manager al Microsoft România.