Articole interesante pentru utilizatorii de Windows – 9 - 15 Noiembrie

Săptămâna aceasta a fost foarte importantă pentru Microsoft, compania lansând două actualizări majore: una pentru Windows 10 care aduce multe îmbunătățiri dar și câteva noi caracteristici și una pentru Xbox One, actualizare care schimbă radical experiența utilizatorilor cu această consolă. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste evenimente dar și alte lucruri interesante, citiți recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante de pe Internetul românesc

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

S-a lansat nouă versiune de Windows 10 și e gratuită - Microsoft au lansat o nouă versiune de Windows 10. Aceasta este disponibilă gratuit prin Windows Update, are o dimensiune semnificativă, dar instalarea nu durează mai mult de 10 minute. Orice sistem sau tabletă care rulează Windows 10 sau Windows 10 Pro este eligibil. Aflați ce aduce nou din această știre.

Când va avea loc Black Friday 2015 în România? - Dacă vreti să știți când va avea loc Black Friday la eMAG, evoMAG, MarketOnline și alți retaileri importanți din România, citiți această știre.

De acum, interfața Xbox One se bazează pe Windows 10 - Printr-un nou update de firmware lansat pentru Xbox One, consola a devenit mult mai sprintenă și mai inteligentă. În plus, acum oferă și compatibilitate pentru jocurile vechi de Xbox 360, opţiune care lipsea până acum.

Microsoft anunță primele 100 de titluri pentru programul Xbox One Backwards Compatibility - Dacă vreți să știți primele 100 de jocuri de Xbox 360 care merg acum pe Xbox One, citiți acest articol.

Lumia 950 şi 950 XL, primele telefoane cu Windows 10, sunt foarte aproape de lansare - Se pare că vom putea cumpăra noile Lumia înainte de sfârşitul acestei luni, iar debutul lor va marca şi lansarea Windows 10 Mobile. Cele două smartphone-uri Microsoft vor ajunge pe rafturile magazinelor începând cu data de 20 noiembrie în Statele Unite și cu 27 noiembrie în Europa.

Google Chrome nu va mai primi suport pentru Windows XP, Vista și OS X 10.8 în 2016 - O veste care, sperăm noi, îi va determina pe unii oameni să renunțe la Windows XP.

Microsoft Band 2 frustrează utilizatorii cu alți algoritmi de citire - Conform unui test comparativ, Microsoft Band și Microsoft Band 2 testate în același timp au afișat rezultate foarte diferite în aceleași circumstanțe. Mai multe detalii în această știre.

Ce trebuie sa stiti despre UniCredit M@bile Banking pentru Windows Phone (Mobile) - Da, există aplicație Mobile Banking UniCredit de Windows Phone (Mobile) pentru România și e gratuită, la fel și serviciul. Aflați cum merge și ce oferă în acest articol.