Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 1 - 7 Septembrie

Săptămâna aceasta, Microsoft și partenerii lor au anunțat noi telefoane, tablete și accesorii pentru utilizatorii de Windows Phone și Windows 8.1. Avem multe vești interesante de împărtășit cu voi așa că nu ezitați să citiți recapitularea acestei săptămâni, cu cele mai importante știri din universul Microsoft.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii, despre ecosistemul Microsoft:

Microsoft lansează Lumia 730, un smartphone dedicat amatorilor selfie-uri și apeluri video Skype - Microsoft au anunțat lansarea primului smartphone pentru selfie-uri. Modelul este Lumia 730 și are o cameră frontală de 5 megapixeli. Aflați mai multe despre acest model din această știre.

Nokia Lumia 830, anunțat oficial: "un flagship pe care ți-l permiți" - Microsoft au anunțat și lansarea modelului Lumia 830, un smartphone cu specificații foarte bune dar care va avea un preț accesibil.

IFA 2014: Microsoft anunță Lumia Denim, un nou firmware, cu suport 4K și cu viteză crescută a camerei - La expoziția IFA Berlin, Microsoft au anunțat că lucrează la un nou firmware pentru telefoanele din gama Lumia, firmware ce va aduce suport pentru filmări 4K și un plus de rapiditate în lucrul cu camera foto.

IFA 2014: Microsoft anunță HD-10, un receiver Miracast cu suport NFC - Microsoft a anunțat și noi acessorii pentru telefoanele din gama Lumia, printre care și un dispozitiv pentru proiecția de prezentări direct de pe telefonul mobil.

Windows 8.1 intrece Windows 8 in cota de piata la nivel global - O veste bună pentru Windows 8.1 - această versiune a depășit în utilizare Windows 8 la nivel mondial.

Tabletele Toshiba Encore 2, cu Windows 8.1, lansate în România - Toshiba a lansat pe piața locală, noile tablete Toshiba Encore 2, cu ecrane de 10,1, respectiv 8 inci. Dispozitivele vin cu Windows 8.1 și au procesoare Intel Atom.

Dupa 15 GB gratuiti, acum OneDrive permite si sincronizarea fisierelor mai mari de 2GB - Microsoft permite încărcarea de fișiere mai mari de 2 GO pe serviciul OneDrive, facându-l astfel mai accesibil și ușor de folosit pentru utilizatori.

Minecraft se lansează pe Xbox One în această săptămână - Minecraft: Xbox One Edition va fi lansat pe 5 septembrie la un preț de 19,99 dolari.

Sperăm că v-a plăcut recapitularea acestei săptămâni. Pentru orice comentarii și întrebări, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.