Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 10 - 16 Martie

Săptămâna asta a fost plină de vești venite din partea partenerilor Microsoft: VLC au lansat o versiune pentru tabletele cu Windows 8, Huawei au anunțat că vor dezvolta telefoane dual-boot cu Android și Windows Phone iar Mozilla a renunțat la proiectul lor de dezvoltare a unei versiuni de Firefox pentru tabletele cu Windows 8. Pentru a afla mai multe detalii, plus alte știri interesante, citiți sumarul acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii ce tocmai s-a încheiat:

Ce e nou în Spring Update pentru Windows 8.1 ? - Un sumar rapid a ceea ce va aduce nou actualizarea din această primăvară pentru Windows 8.1.

Faimosul player multimedia VLC are acum o versiune pentru Windows 8 - VLC are acum o versiune beta pentru tabletele cu Windows 8. Aflați mai multe din această știre.

Mozilla renunta la versiunea Metro a browserului Firefox pentru Windows 8 - O veste proastă pentru utilizatorii de Windows 8 care-și doreau o versiune tactilă de Firefox. Mozilla au decis să renunțe la dezvoltarea acestei versiuni din cauza interesului redus manifestat de utilizatori.

Microsoft da Windows Phone pe gratis? - India este o piață foarte importantă pentru Microsoft. Pentru a câștiga mai multă cotă de piață, au decis să ofere aceste sistem de operare în mod gratuit, unor producători locali de smartphone-uri.

Huawei va lansa telefonul cu "două fețe": rulează Android și Windows Phone, chiar dacă Microsoft nu vrea așa ceva - Producătorul chinez de telefoane a anunțat că va lansa anul acesta modele cu două sisteme de operare instalate: Android și Windows Phone.

Finalul Windows XP afectează bancomatele. Două treimi vor rămâne învechite după 8 aprilie - Un articol ce descrie situația tristă din domeniul bancar și cât de dezinteresate sunt băncile în a investi în tehnologie și sisteme de operare sigure pentru bancomatele lor.

Microsoft introduce abonamente Office 365 Personal - O idee foarte bună din partea Microsoft - au introdus abonamentele individuale pentru Office 365. Aflați mai multe din această știre.

Controller-ul Xbox One va fi compatibil cu PC-ul - Un zvon pozitiv despre Xbox One și viitoara sa compatibilitate cu PC-urile cu Windows 8.

Xbox a dominat vânzarea de jocuri în Marea Britanie în 2013 - Vești bune despre vânzările consolei Xbox One în Martea Britanie.

8 Motive pentru care îți va plăcea Windows 8.1 - un articol scris de echipa noastră pentru Chinezu - unul din cei mai cunoscuți blogeri din România.

Cam atât pentru sumarul acestei săptămâni. Sperăm că v-a plăcut acest episod.