Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 10 - 16 Noiembrie

Săptămâna aceasta, Microsoft au lansat primul lor smartphone Microsoft Lumia, renunțând definitiv la brandul Nokia. De asemenea, au anunțat și faptul că utilizatorii de Windows Phone 8.1 vor primi actualizarea Windows 10 anul viitor, când va fi disponibilă. În plus, noi produse hardware și software au fost lansate pe piața locală. Aflați detalii din recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii din ecosistemul Microsoft:

Instrument gratuit de la Microsoft care descarcă Windows 8.1 cu Update - Utilizatorii care au dorit să reinstaleze Windows 8.1 nu au avut până acum la dispoziție o metodă oficială de la Microsoft pentru a obține kitul de instalare. Acum Microsoft a publicat un instrument gratuit care descarcă Windows 8.1 cu Update.

Microsoft Lumia 535 anuntat oficial - Microsoft au anunțat primul lor smartphone cu brandul Microsoft Lumia - este vorba de Lumia 535, ce aduce îmbunătățiri semnificative față de Lumia 530.

Cortana, asistentul personal creat de Microsoft, se va extinde dincolo de Windows - Popularul asistent virtual încorporat în Windows Phone 8.1 cu numele Cortana se pare că se va transforma într-un produs disponibil și pe platforme non-Microsoft.

Toate aparatele cu Windows Phone 8.x vor primi update-ul Windows 10! - Toate smartphone-urile cu Windows Phone 8.x vor primi Windows 10 atunci când acesta va fi disponibil. O veste excelentă!

Windows Phone, vedeta competiției Pwn2Own după ce concurenții au eșuat în tentativele de hacking - Windows Phone s-a dovedit a fi cea mai sigură platformă mobilă la competiția de hacking Pwn2Own.

Allview a anunțat tabletele Windows WI7 și WI10N - Allview introduc pe piața locală noi tablete ieftine cu Windows 8.1. Mai multe detalii din această știre.

Bitdefender a lansat o aplicație gratuită care te scapă de adware - Bitdefender lansează o aplicație gratuită care să protejeze utilizatorii de programe ce îi asaltează cu reclame agresive.

Sperăm că v-a plăcut recapitularea acestei săptămâni.