Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 11 - 17 August

Săptămâna aceasta au fost lansate câteva actualizări pentru tabletele Surface, iar Microsoft a anunțat o aplicație care vrea să rivalizeze cu Snapchat. Asta în timp ce marii directori din IT au acceptat provocarea de a-și turna apă cu gheață pe ei. Aflați de ce din recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

Microsoft concurează cu Snapchat: a creat o alternativă pentru populara aplicație - Microsoft a lansat WindUp, o aplicație de Windows Phone dezvoltată ca și alternativă la populara aplicație Snapchat. Din păcate, aplicația încă este într-un stadiu incipient și nu oferă prea multe opțiuni interesante.

Cel mai mare producător de PC-uri vinde acum mai multe tablete și telefoane decât computere clasice - Cel mai mare producător de PC-uri de pe glob, Lenovo, a făcut publică o statistică din care reiese faptul că numărul tabletelor și telefoanelor inteligente pe care le vinde este mult mai mare decât cel al calculatoarelor.

Patch Tuesday August 2014 – actualizări firmware pentru unele modele Surface - Microsoft a lansat o serie de actualizări pentru versiunile de firmware de pe Surface Pro, Surface Pro 3 și Surface RT. Nu au fost lansate actualizări pentru Surface Pro 2.

One Note Online primeste facilitati de lucru colaborativ - Suita Office Online include acum modulul OneNote Online, prin care puteți scrie rapid notițe și puteți de asemenea să lucrați împreună cu colegii pe același document.

Social media si cauzele nobile: directori celebri din lumea IT (si nu numai) isi toarna apa rece in cap pentru cauza ALS - Cei mai cunoscuți directori din IT, printre care și directorul Microsoft, Satya Nadella, și-au turnat apă cu gheață în cap pentru a aduce în atenția lumii scleroza laterală amiotrofică.

Microsoft Mobile RM-1038 primește certificare din partea FCC; așteptat să fie anunțat oficial sub denumirea Nokia Lumia 730 - Un nou model de telefon cu Windows Phone a primit certificare din partea FCC. Cel mai probabil va fi anunțat oficial la IFA 2014 și se va numi Nokia Lumia 730.

HTC One (W8) apare în noi imagini randate pentru operatorul american Verizon - Cel mai nou model cu Windows Phone al celor de la HTC a apărut într-o serie de imagini noi cu sigla operatorului Verizon pe ele. Modelul urmează să fie lansat în câteva zile.

Samsung, Sony, Huawei și Microsoft vor dezvălui noi smartphone-uri în cadrul IFA 2014; la ce să ne așteptăm? - În perioada 5-10 septembrie are loc expoziția IFA 2014 la Berlin, eveniment în cadrul căruia vor fi anunțate noi telefoane inteligente din partea Samsung, Sony, Huawei și Microsoft. Suntem tare curioși să vedem ce noutăți vor aduce pe piață.