Articole interesante pentru utilizatorii de Windows – 11 - 17 Mai

A mai trecut o săptămână și a venit timpul să recapitulăm cele mai interesante știri din universul Microsoft. Zilele trecute a apărut un nou build de test pentru Windows 10 Mobile, am aflat care vor fi edițiile în care viitorul Windows 10 va fi disponibil, Skype Translator este acum disponibil pentru toată lumea și, nu în ultimul rând, Windows 10 va aduce cu el un nou joc preinstalat - Candy Crush Saga. Citiți această recapitulare pentru a afla mai multe detalii dar și pentru a descoperi alte știri interesante.

Articole interesante de pe internetul românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii, din ecosistemul Microsoft:

Windows 10 Mobile build 10080 (10.0.12562.84) e gata de download in Fast Ring pentru Insiders - Dacă ești înscris în programul Windows Insider, săptămâna aceasta avem vești bune: un nou build de test este disponibil pentru descărcare. Include un număr destul de mare de îmbunătățiri, plus o serie de aplicații noi.

Windows 10 va fi lansat în ediții Home, Pro și Mobile - Windows 10 va fi disponibil în 7 ediții diferite: Home, Pro, Mobile, Enterprise, Mobile Enterprise și Education. Aflați mai multe detalii despre ce va oferi fiecare ediție, din această știre.

Microsoft Hyperlapse: stabilizare video pentru PC și smartphone-uri - Dacă folosești un dispozitiv cu Windows sau Android pentru a filma clipuri video, aplicația Microsoft Hyperlapse te va ajuta să creezi filmulețe accelerate. În plus, imaginea este stabilizată.

Skype primește translator universal pentru apelurile de voce - Skype Translator este acum disponibil pentru oricine. Aplicația suportă traducerea în timp real a conversațiilor purtate în limba engleză, spaniolă, italiană și chineză mandarină. Pentru moment, Skype Translator este disponibil numai pentru Windows 8 și Windows 10.

Windows 10 vine la pachet cu Candy Crush Saga, jocul care te face să uiți de muncă - Windows 10 va aduce înapoi clasicele jocuri Solitaire, Hearts și Minesweeper. Mai mult, Microsoft a anunțat că a încheiat un parteneriat cu King, și ca urmare, Windows 10 va veni și cu popularul joc Candy Crush Saga preinstalat.

Update-ul lunii mai, pentru Xbox One, a început să fie distribuit - Utilizatorii de Xbox One au de ce să se bucure: este disponibilă o nouă actualizare. Acum poți să primești sau să trimiți mesaje vocale, poți să pornești sau să oprești consola din Xbox One SmartGlass, să selectezi tipul de alimentare și au început să fie disponibile și servere dedicate pentru Party Chat.

Top companii IT: Apple domină, Samsung urcă pe 2 - Forbes a alcătuit ultimul lor clasament cu cele mai mari companii, și se pare că Apple este lider, depășind Samsung, Microsoft, Facebook sau Amazon. Microsoft este pe locul 3.