Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 13 - 20 Aprilie

Săptămâna aceasta, Microsoft au lansat versiunea preview pentru Windows Phone 8.1 destinată dezvoltatorilor de aplicații pentru acest sistem de operare. ASUS au lansat în România un sistem interesant cu Windows 8.1 și ecran tactil iar Microsoft și Sony au comunicate ultimele vânzări ale consolelor Xbox One și PS4. Pentru toate astea plus alte știri interesante, vă recomandăm să citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni:

Windows Phone 8.1 e gata pentru actualizare: cele mai importante cinci funcționalități pregătite de Microsoft - Cea mai importantă știre a săptămânii a fost lansarea Windows Phone 8.1 Developer Preview. Aflați mai multe despre ce aduce nou acest sistem de operare, din această prezentare.

Kasperky te ajută să navighezi fără stres pe Internet de pe telefoanele cu Windows Phone. Safe Browser e gratuit - Aflați mai multe despre noul navigator de internet pentru Windows Phone - Kaspersky Safe Browser.

Romania si-a ales echipele ce merg la faza regionala CEE a finalei concursului Imagine Cup 2014 - În această săptămână s-a desfășurat finala locală a concursului pe teme de tehnologie și inovație, Imagine Cup 2014. Aflați mai multe despre tinerii câștigători care merg la etapa următoare.

Asus a prezentat AIO PC ET2701, un computer potrivit pentru sufragerie - Taiwanezii de la Asus au adus pe piața din România PC-ul All In One ET2701, cu ecran de 27 de inci și tunner TV incorporat. Aflați mai multe despre ceea ce oferă, din această știre.

A fost lansat update-ul pentru Xbox One - A fost lansată o nouă actualizare pentru Xbox One. Aflați ce probleme repară și ce îmbunățiri aduce, din această știre.

Microsoft a vandut cinci milioane de console Xbox One de la lansarea din noiembrie - Aflați detalii despre ultimele cifre de vânzări ale Xbox One și PS4.

Microsoft All-in-One Media Keyboard - tastatură multimedia pentru Smart TV-uri - Microsoft au anunțat lansaresa unui nou tip de tastatură multimedia. Aflați mai multe din acest anunț.

Microsoft si Nokia trimit informari legate de transferul datelor personale - Achiziția Nokia de către Microsoft se va finaliza luna aceasta și ambele companii își informează utilizatorii despre cum vor fi transferate datele personale între cele două companii.