Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 14 - 20 Iulie

Săptămâna aceasta, Microsoft au anunțat cea mai mare rundă de concedieri din istoria companiei. Aproximativ 18.000 de oameni vor rămâne fără slujbă. Cum era de așteptat, s-a scris mult despre acest subiect. De asemenea, s-au anunțat și schimbări importante de strategie, cum ar fi oprirea proiectului Nokia X cu Android. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste evenimente dar și alte știri interesante, citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni, din ecosistemul Microsoft:

Microsoft face disponibilizări: 18 mii de angajați rămân fără posturi - Cea mai importantă știre a săptămânii este faptul că Microsoft au anunțat cele mai mari disponibilizări din istoria companiei: aproximativ 18.000 de persoane vor rămâne fără locuri de muncă. Situl Windows fără limite vă oferă mai multe detalii.

Microsoft renunță la telefoanele Asha, Series 40 și Nokia X în favoarea Windows Phone - O altă schimbare importantă este faptul că Microsoft renunță la telefoanele Nokia X cu Android dar și la telefoanele non-inteligente, în favoarea Windows Phone și a gamei Lumia. Mai multe detalii în acest articol.

Windows Phone 8.1 Cyan e disponibil oficial pe aparatele Lumia 925 din Romania - O veste foarte bună pentru utilizatorii de Lumia 925 din România: pot descărca Windows Phone 8.1 pe telefonul lor.

Microsoft are probleme cu cea mai așteptată actualizare de Windows Phone. Ce trebuie să știți - Unii utilizatori care folosesc Windows Phone 8.1 Developer Preview și soluția de criptare BitLocker, au avut probleme cu procesul de actualizare la versiunea finală de Windows Phone 8.1. Mai multe detalii în această știre.

Și Bing va oferi "dreptul de a fi uitat" - O nouă veste bună ne spune că Microsoft va oferi facilitățile necesare pentru a fi uitat de motorul de căutare Bing, conform directivelor europene.

Microsoft mărește spațiul de stocare online la 1TB. Cine și cum beneficiază de oferta companiei - Începând de săptămâna asta, Microsoft oferă spațiu de stocare pe OneDrive de 1TO pentru fiecare cont de utilizator Office 365. În plus utilizatorii vor primi 15 GO spațiu de stocare gratuit.

Microsoft promite tablete și laptopuri Windows 8.1 cu prețuri de 99, respectiv 199 de dolari - Conform Microsoft, în următoarele câteva luni vom vedea pe piață din ce în ce mai multe tablete și laptop-uri ieftine. Mai multe detalii în această știre.

Speră că va plăcut recapitularea acestei săptămâni. Dacă aveți întrebări sau comentarii, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.