Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 16 - 22 Iunie

Săptămâna aceasta a fost relativ liniștită, cu mai puține evenimente interesante în ecosistemul Microsoft pentru consumatori. Avem câteva vești bune despre Windows Phone, o viitoare lansare de produse Allview cu Windows dar și detalii despre un recent patent Microsoft ce ar putea avea impact în lumea telefoniei mobile. Pentru a afla mai multe, citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni, din ecosistemul Microsoft:

Noutăți despre dezvoltarea următoarelor versiuni Windows - Windows fără Limite oferă un sumar bun al progresului făcut de Microsoft în dezvoltarea următoarelor actualizări pentru Windows și Windows Phone.

Facebook Beta pentru Windows Phone primește suport o nouă interfață, noi funcții și suport pentru upload video - Aplicația Facebook pentru Windows Phone va primi câteva binemeritate îmbunătățiri la nivel de interfață cu utilizatorul.

Protectia anti furt vine si pe Windows Phone - În următoarele câteva luni, Microsoft va lansa o actualizare pentru Windows Phone ce include un sistem de protecție antifurt prin care utilizatorii pot bloca la distanță folosirea telefonului lor, atunci când este furat. Sistemul va emula facilitățile oferite de Apple în iOS 7, ce au dus la scăderea numărului de furturi de telefoane iPhone.

Microsoft brevetează un display pentru mobil care adaptează conținuturile afișate la distanța față de ochi - Aflați din această știre mai mult detalii despre un nou brevet interesant al celor de la Microsoft.

MICROSOFT REDUCE PREȚUL LA TABLETA SURFACE PRO 2 HYBRID - Ca urmare a lansării tabletei Surface Pro 3, Microsoft a redus prețurile la modelele Surface Pro 2.

Allview lansează pe 24 iunie prima gamă de produse ce rulează sistemul de operare Windows - Compania românească Allview va avea săptămâna viitoare un eveniment pentru lansarea de noi terminale mobile cu Windows și Windows Phone. Vom fi prezenți la eveniment și vă vom povesti mai multe detalii despre noile terminale. Sperăm că vom avea și ocazia să le testăm cât de curând.

Sperăm că v-a plăcut recapitularea acestei săptămâni. Dacă aveți întrebări sau comentarii, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.