Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 17 - 23 Noiembrie

Săptămâna aceasta a fost mult mai liniștită în ceea ce privește știrile din ecosistemul Microsoft. S-a scris în schimb foarte mult despre Black Friday și vânzările record din acest an. Cu toate astea, avem pentru voi câteva vești interesante despre Microsoft și produsele sale, inclusiv Windows 10, Surface Pro 3 și Windows Phone. Aflați mai multe din recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii din ecosistemul Microsoft:

Caracteristici de așteptat în Windows 10 Consumer Preview în 2015 - Aflați ce va aduce nou următoarea versiune de test - Windows 10 Consumer Preview, ce va fi lansată în prima parte a anului 2015.

Microsoft rezolvă o vulnerabilitatea gravă în Windows după „doar“ 19 ani - Timp de 19 ani Windows a ascuns în fișierele sale o vulnerabilitate destul de mare și Microsoft n-a știut nimic. În 2014, în câteva luni, a rezolvat-o.

Microsoft își crește cota parte din profiturile realizate de aplicațiile Windows Phone - Microsoft profită de ușoara creștere a magazinului său de aplicații pentru mobil, pentru a mări cota parte ce o ia din profiturile dezvoltatorilor de aplicații.

Surface Pro 3 urca in cabina pilotilor Lufthansa si Austrian Airlines - Microsoft continuă campania de promovare pentru tableta Surface Pro 3, de data asta anunțând că Lufthansa și Austrian Airlines au decis să-și echipeze piloții cu tabletele Surface Pro 3.

Microsoft Office 365 ofera functii de IRM – Information Rights Management - La Microsoft Summit 2014 am aflat că platforma Office 365 oferă și funcții de securizare a informațiilor prin criptare astfel încât doar persoanele autorizate să le poată accesa. În funcție de ceea ce alege administratorul, informațiile marcate cu IRM vor putea fi accesate corespunzător de persoanele din interiorul sau exteriorul organizației. Acum această facilitate e publică și în următoarele 4-6 săptămâni va putea fi aplicată pe conturile Office 365 de către cei interesați.

HTC One M8 – acum și în varianta Windows Phone, pentru americani - Cei din Statele Unite au acum posibilitatea de a achiziționa noul HTC One M8 cu Windows Phone. Da, ați citit bine, HTC a produs o variantă a acestui smartphone care funcționează cu Windows Phone.

Vanzarile de Xbox One se tripleaza - Se pare că majoritatea celor care își doreau o consolă Xbox One vroiau doar să fie ceva mai ieftină. Scăderile de preț de la sfârșitul lunii trecute, ce au coborât un Xbox One la 350 $, au venit la fix. În cele două săptămâni ce au urmat, Microsoft a înregistrat o triplare a vânzărilor, depășind în sfârșit Playstation 4.