Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 18 - 25 Mai

Săptămâna aceasta, Microsoft au lansat Surface Pro 3. Cel puțin la nivel internațional s-a scris mult despre acest eveniment și dacă noul Surface va reuși să aibă succesul pe care și-l dorește Microsoft. Pentru a afla mai multe despre acest dispozitiv, dar și alte știri interesante citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni:

Microsoft lansează Surface Pro 3: e un rival direct pentru Macbook Air și se vrea adevăratul înlocuitor de laptop - Microsoft au lansat Surface Pro 3 - tableta care dorește să-ți înlocuiască laptop-ul.

FAQ despre Surface Pro 3 - Mai multe detalii tehnice despre Surface Pro 3 sunt oferite de Cosmin Tătaru și Ed Bott în acest articol.

Noi detalii despre Microsoft Office for Windows 8, dezvăluite de un document intern - Au apărut noi informații despre versiunea de Office pentru tablete cu Windows, ce urmează a fi lansantă de Microsoft anul acesta.

Guvernul chinez interzice folosirea sistemului Windows 8 - O decizie surprinzătoare din partea guvernului chinez. Ca urmare a acestei decizii, Microsoft vor vinde Windows 7 către agențiile guvernamentale din această țară.

MICROSOFT SUSȚINE CĂ A C ȘTIGAT ÎN FAȚA FBI, DAR AGENȚIA ARE PROPRIA SA VERSIUNE DESPRE ACEASTĂ POVESTE - O poveste interesantă despre disputa legală dintre Microsoft și FBI, privind accesul la datele unui client corporate al celor de la Microsoft.

Cei 8GB RAM oferiți de PS4 și Xbox One vor fi în curând insuficienți - Producătorul de jocuri Crytek, ce a dezvoltat jocuri foarte solicitante din punct de vedere grafic, crede că limitele memoriei disponibile pe cele două console s-au atins deja și că este nevoie de mai multe resurse hardware. Suntem curioși dacă voi sunteți de acord cu ei.

Sperăm că v-a plăcut recapitularea acestei săptămâni.