Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 18 - 31 August

Weekendul trecut nu am publicat o recapitulare a știrilor săptămânii deoarece am luat o mică vacanță. Săptămâna asta suntem înapoi, gata să împărtășim cu voi cele mai importante știri din universul Microsoft, din ultimele două săptămâni. Haideți să vedem ce s-a mai întâmplat în ultimele zile.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii, despre ecosistemul Microsoft:

Preview-ul Windows Threshold vine în septembrie sau octombrie - În aproximativ o lună, Microsoft vor lansa versiunea preview de test pentru următoarea versiune de Windows. Aflați mai multe detalii din această știre.

Preview-ul Windows Threshold pentru ARM vine la începutul anului viitor - O schimbare foarte importantă ce va fi adusă de următorul Windows este faptul că va exista o versiune separată pentru procesoarele ARM de pe tablete și telefoane, evident fără partea de desktop pe care o știm cu toții.

HTC a lansat cel mai frumos Windows Phone al momentului: One M8 for Windows - HTC au lansat modelul One M8 cu Windows Phone. Este același telefon ca și modelul original cu Android, singurul lucru diferit fiind sistemul de operare. Mai multe detalii în această știre.

Lumia 530, cel mai ieftin Windows Phone va fi disponibil in Romania la sfarsitul saptamanii - Lumia 530 este acum disponibil și în România. Aflați mai multe despre acest telefon din această știre. Noi l-am primit deja în teste și vom publica o recenzie foarte curând.

Microsoft a început să curețe Windows Phone Store de aplicațiile înșelătoare - Criticile primite de Microsoft pe diverse situri de tehnologie au convins compania să înceapă un efort de curățare a magazinelor Windows Store și Windows Phone Store.

Huawei: Nu vom mai face telefoane cu WIndows Phone - Huawei au anunțat oficial că renunță la platforma Windows Phone din cauza profiturilor prea mici.

Lumia 830 - imagini neoficiale cu primul smartphone Nokia "by Microsoft Mobile" - Au început să apară primele imagini neoficiale cu viitorul Lumia 830.

Cele Mai Populare Articole de pe 7 Tutoriale

La finalul acestui episod vă recomandăm cele mai populare ghiduri publicate pe 7 Tutoriale, în luna august 2014:

Ce este, ce face și cum se folosește Bitdefender USB Immunizer? - Un ghid despre o unealtă inedită realizată de echipa Bitdefender. Dacă nu l-ați încercat până acum, citiți acest ghid pentru a afla mai multe despre Bitdefender USB Immunizer.

Recenzie Linksys WRT1900AC - Este cel mai bun ruter din lume? - Recenzia unui ruter foarte exclusivist, atât ca preț cât și ca performanțe și configurație hardware.

Cum se configurează Restaurare Sistem și cum se dezactivează - Un ghid complet despre o unealtă Windows ce vă va fi foarte utilă atunci când aveți probleme cu calculatorul.