Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 19 - 25 Ianuarie

Săptămâna a fost foarte plină pentru Microsoft: au anunțat multe lucruri noi despre Windows 10, au demonstrat și arătat lumii noi dispozitive de-a dreptul revoluționare, cum ar fi Microsoft HoloLens, au lansat o nouă versiune de test pentru Windows 10 și multe alte lucruri. Dacă vreți să știți ce vine nou anul acesta în ecosistemul Microsoft, nu ezitați să citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii din ecosistemul Microsoft:

Video: inregistrarea evenimentului Windows 10 The Next Chapter - Săptămâna asta cei de la Microsoft au avut un eveniment în care au prezentat ce va aduce nou Windows 10 și au demonstrat noi dispozitive de-a dreptul revoluționare. Puteți vedea înregistrarea întregului eveniment folosind legăturile din acest articol.

Ce aduce nou platforma Windows 10 - Un sumar al celor mai importante noutăți ce vor fi aduse de Windows 10 atunci când va fi disponibil în toamna acestui an.

În ce condiții va fi noul Windows 10 gratuit și pentru cât timp? - După ce în urmă cu mai bine de un an, cei de la Microsoft au lansat Windows 8.1 fără niciun fel de costuri suplimentare pentru utilizatorii de Windows 8, în 2015 vom vedea o rețetă similară aplicată în cazul Windows 10.

E gata: download Windows 10 Technical Preview ISO build 9926 - Puteți descărca singuri ultima versiune de test pentru Windows 10, folosind legăturile din această știre.

Microsoft aduce hologramele la viață cu HoloLens [VIDEO] - Microsoft au demonstrat unul din cele mai revoluționare produse hardware create vreodată - Microsoft HoloLens. Găsiți în această știre mai multe detalii precum și clipuri de prezentare. Merită văzute toate. Noi am rămas muți de uimire.

Office for Windows 10 va fi gratuit pe telefoanele și tabletele mici, a anunțat Microsoft - Într-un articol recent publicat pe blogul Office, Microsoft a anunțat însă că noul Office va fi lansat în cursul acestui an și va fi gratuit pentru telefoanele și tabletele mici.

Si a venit hardware nou Windows 10: Surface Hub, 84 inci display 4K all in one - Surface Hub e un produs cu totul nou, ce funcționează cu Windows 10. Ai zice că e departe de orice produs cu Windows 10 pe care l-ai văzut până acum și cu toate astea e un Windows: are integrat Skype de business, oferă o interfață OneNote pentru a insera note, grafice în timpul ședințelor, are facilități de Snipping plus opțiuni de management pentru conferințele online ca să le facă mai productive.

Noi detalii despre actualizările Windows 10: Lumia, aproape în totalitate, Windows RT, niciodată - Conform declarațiilor făcute pe blogul oficial Lumia Conversations, toate terminalele Lumia care folosesc în prezent Windows Phone 8.1 vor putea face trecerea la Windows 10, însă nu toate modelele vor beneficia și de pachetul integral de facilități.

DirectX 12 va fi revoluționar, dar va funcționa doar pe Windows 10 - DirectX 12, colecția de API-uri pentru jocuri vor fi o parte componentă din viitorul Windows. Decizia un pic greu de înțeles, care maschează probabil eforturile gigantului din Redmond de a vă forța la un upgrade, se manifestă prin faptul că DirectX 12 va fi disponibil în exclusivitate doar pentru cei care rulează Windows 10.

Aplicația Dropbox este în sfârșit disponibilă și pe telefoanele Windows Phone 8 - Serviciul Dropbox este disponibil acum în mod oficial pe telefoanele care folosesc platforma Windows. Anunțată în luna noiembrie a anului trecut, aplicația a fost finalizată abia acum și, în plus, aceasta este un produs universal care poate fi instalat atât pe telefoanele Windows Phone 8 cât și pe tabletele Windows 8.1 sau Windows RT.