Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 2 - 8 Iunie

Săptămâna aceasta Microsoft a adus câteva îmbunătățiri pentru Windows Phone și a lansat driverele pentru Windows pentru controllerul de Xbox One. HTC va reveni cu noi telefoane cu Windows Phone și ASUS a prezentat o linie nouă de produse foarte interesante. Vă invităm să citiți rezumatul acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni:

HTC revine in jocul Windows Phone impreuna cu alti producatori - Vești bune despre ecosistemul Windows Phone - HTC va reveni cu noi modele de telefoane cu Windows Phone.

Microsoft: interfața IE12 va avea schimbări majore - Se pare că Microsoft lucrează la o versiunea nouă a browserului Internet Exporer și vor aduce schimbări consistente la nivel de interfață grafică.

Controller-ul Xbox One este compatibil acum și cu PC-ul - Pasionații de jocuri pe calculator se vor bucura să afle că noul controller de Xbox One este acum compatibil cu sistemele PC. Microsoft a lansat oficial driverele pentru acest controller.

De acum YouTube si Internet Explorer sunt gratuite pentru oricine pe Xbox 360 si One - O veste bună pentru utilizatorii de Xbox. Ne bucurăm să vedem că Microsoft oferă mai multe facilități pentru cei care le cumpără consola, fără a mai plăti pentru ele.

ASUS și produsele sale de vară: cinci gadgeturi într-unul singur și laptopul cu ecran 4K - ASUS a prezentat la Computex o nouă linie de produse din care se remarcă ASUS Transformer Book V - un dispozitiv hibrid care rulează Windows 8.1 și Android și un laptop cu ecran de 15,6 inci și rezoluție 4K - Zenbook NX500.

Meniul Start amânat până la următoarea ediție Windows? - Deși nouă ne place ecranul Start din Windows 8.1, pentru unii utilizatori această veste poate fi dezamăgitoare.

Sperăm că v-a plăcut recapitularea acestei săptămâni.