Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 21 - 27 Iulie

În această săptămână, Microsoft a anunțat cele mai noi rezultate financiare care, din nefericire, au fost afectate negativ de achiziția Nokia. Au fost anunțate lansări de noi modele de telefoane cu Windows Phone, precum și apariția de noi aplicații mult așteptate, precum Live Lock Screen. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste evenimente dar și altele lucruri interesante, citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni, din ecosistemul Microsoft:

Microsoft în trimestrul patru fiscal din 2014: venituri în creștere, profituri în scădere ușoară - Microsoft a anunțat rezultatele financiare pentru cel de-al patrulea trimestru din 2014. În acest articol veți afla mai multe despre ce a fost bine și ce nu, dar și ce impact a avut achiziția Nokia asupra încasărilor și profitului companiei.

Microsoft va unifica Windows si Windows Phone intr-un singur sistem de operare - Șeful Microsoft intenționează să unifice Windows Phone, Windows 8 și Windows RT. Cu alte cuvinte, el vrea un sistem de operare care să poată să ruleze pe toate tipurile de dispozitive. Mai multe detalii în acest articol.

Microsoft a anunțat Lumia 530, cel mai ieftin terminal Windows Phone - Microsoft întețește competiția cu Android pe segmentul de telefoane ieftine. Începând cu luna viitoare, Lumia 530 va fi lansat global, inclusiv în România. Singurul aspect pozitiv despre acest telefon este prețul său - sub 100 de Euro. Specificațiile sale nu sunt însă deloc impresionante.

Lock Screen BETA for Windows Phone 8.1 - Microsoft a lansat în sfârșit aplicația Live Lock Screen pentru Windows Phone. Puteți afla mai multe despre ce face și de unde o puteți descărca, din acest articol.

Aplicația Skype pentru dispozitive cu Android trece la versiunea 5.0 - Microsoft a lansat Skype 5.0 pentru smartphone-uri și tablete cu Android. Aflați mai multe despre noua versiune, din acest articol.

Ce va conține update-ul din august pentru Xbox One - Au apărut mai multe detalii despre actualizarea de sistem pentru Xbox One, ce va apărea în luna august. Le găsiți în acest articol.

Sperăm că v-a plăcut recapitularea acestei săptămâni. Dacă aveți întrebări sau comentarii, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.