Articole interesante pentru utilizatorii de Windows – 20 - 26 Iulie

În săptămâna care tocmai s-a încheiat, Microsoft au publicat cele mai recente rezultate financiare ale companiei și situația nu este tocmai roză. De asemenea, Microsoft a pornit campania de promovare pentru lansarea Windows 10 care va avea loc pe 29 iulie. Au apărut și noi zvonuri despre viitoarele smartphone-uri de top de la Microsoft. Dacă sunt adevărate, acestea vor fi terminale foarte interesante. Pentru a afla mai multe detalii, citiți recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante de pe internetul românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

Microsoft pierde bani lunar, dar Windows 10 ar fi salvarea - Microsoft au publicat cele mai recente rezultate financiare și acestea nu sunt tocmai roze, din cauza pierderilor generate de achiziția Nokia.

VIDEO – 3 clipuri Windows 10 de la Microsoft - În Statele Unite s-a lansat campania publicitară pentru Windows 10 care, din 29 iulie, se extinde în toată lumea. Acesta este un set nou de clipuri prin care Microsoft vorbește despre noile caracteristici ale sistemului de operare, cum ar fi recunoașterea facială, securitatea crescută, Cortana, interacțiunile tactile sau browserul Microsoft Edge.

Zvon: vor fi flagship-uri Windows 10 Mobile cu carcasa de policarbonat si metal - Zvonurile spun că Microsoft va aduce pe piață smartphone-uri de top cu carcasă de policarbonat (probabil modelele de business) și cu carcasă de aluminiu.

Panos Panay preia conducerea la device-urile premium de la Microsoft - O veste nouă și foarte bună privind reorganizarea Microsoft: Panos Panay, Corporate Vice President responsabil de Surface preia conducerea diviziei Microsoft Devices. Detalii despre ce înseamnă această mutare, în acest articol.

Primele modele Allview cu Windows 10 - Allview prezintă primele 4 tablete cu Windows 10 în premieră pe piața din România, disponibile pentru pre-comandă, cu livrare începand din data de 30 iulie. Detalii în această știre.

Cortana își extinde aria de acoperire - În lunile următoare, suportul Cortana se va extinde în noi țări: Japonia, Australia, Canada (engleză) și India (engleză). Vor urma apoi Brazilia și Mexic și limba franceză pentru Canada.

Microsoft îndeamnă toți utilizatorii de Windows să aplice noua actualizare de securitate - Microsoft a lansat o actualizare de securitate pentru toate variantele de Windows începând cu Vista și până în prezent. Aceasta corectează o vulnerabilitate majoră a sistemului de operare, prin intermediul căreia putea fi rulat cod malițios, fără acordul utilizatorilor.

De acum, Microsoft Office comunică direct cu Google Drive - V-ați imaginat vreodată că Google Drive va fi integrat cu Microsoft Office? Noi nu dar iată că este posibil. Detalii în această știre.