Articole interesante pentru utilizatorii de Windows – 22 - 28 Iunie

Săptămâna care tocmai s-a încheiat am putut să testăm varianta finală a Microsoft Office pentru Android, am aflat prețurile Windows 10 și am testat o nouă versiune de Windows 10 Mobile. Vă invităm să citiți recapitularea acestei săptămâni ca să aflați ce mai este nou prin universul Microsoft.

Articole interesante de pe Internetul Românesc

Microsoft Office ajunge în sfârșit pe Android în variantă finală - Varianta finală a Microsoft Office pentru Android a ajuns în sfârșit în Play Store.

Cât va costa Windows 10 - Aplicația care vă ajută să rezervați actualizarea gratuită la Windows 10 afișează de ceva vreme prețul pe care-l economisiți rezervând gratuit noua versiune a sistemului de operare. Articolul celor de la Go4IT oferă informații despre prețul noului Windows 10 pentru cei care nu dețin licențe valide.

Microsoft tocmai a lansat Windows 10 Mobile build 10149 - O nouă versiune de test a Windows 10 Mobile, 10149 mai exact, este disponibilă în Fast Ring. Noutățile includ browserul Edge, funcționalități noi pentru aplicații și câteva probleme reparate. Cu toate acestea, încă este o versiune de test, deci așteptați-vă la probleme de funcționare.

Ce jocuri vor primi gratuit abonații Xbox Live Gold în iulie - Abonații Xbox Live Gold vor primi începând din luna iulie câte două jocuri pentru Xbox One și două pentru Xbox 360 gratuit, în fiecare lună.

Microsoft pregătește încă patru telefoane Lumia - Se pare că Microsoft pregătește o nouă serie de smartphone-uri Lumia, conform Evan Blass, omul care a oferit primele informații despre primele modele Lumia, în 2012. Aparent, noile modele sunt cunoscute momentan doar sub numele de Honjo, Guilin, Saana și Saimaa.

Windows 10: pentru wallpaperul oficial s-a muncit enorm - Microsoft a depus destul de mult efort pentru realizarea wallpaper-ului oficial al Windows 10. Puteți vedea cum a fost realizat în clipul din interiorul articolului.

Microsoft ne lamureste cine primeste Windows 10 gratuit - După toată confuzia creată în legătură cu gratuitatea Windows 10, Microsoft oferă explicații suplimentare în legătură cu cine va primi gratuit Windows 10 și în ce condiții. Vă recomandăm să citiți articolul ca să știți dacă îndepliniți criteriile sau nu.