Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 22 - 28 Septembrie

Această săptămână a fost mai săracă din punct de vedere al știrilor despre ecosistemul Microsoft. Cel mai important eveniment este faptul că Samsung au decis că se vor retrage de pe piața laptop-urile în Europa. De asemenea, Microsoft au anunțat și lansarea unui nou dispozitiv cu suport Miracast. Pentru a afla mai multe detalii, citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

Microsoft anunță un rival pentru Chromecast: Wireless Display Adapter - Microsoft au anunțat lansarea unui dispozitiv dedicat televizoarelor cu HDMI, compatibil cu dispozitivele Miracast. Prin intermediul său, veți putea afișa imaginea de pe telefon, tabletă sau calculator, direct pe televizor, fără configurare și cabluri în plus.

Samsung iese de pe piața PC și Chromebook din Europa - Din cauza vânzărilor slabe, Samsung a device să nu mai vândă laptop-uri în Europa. Mai multe detalii din această știre.

Windows 9 va fi optimizat pentru ecrane 4K și 8K - Informații apărute pe internet spun că viitoarea versiune de Windows va fi optimazată pentru ecrane cu rezoluții foarte mari - 4K și 8K. Mai multe detalii în această știre.

In sfarsit: Flipboard pentru Windows Phone 8.1 se poate descarca din Windows Phone Store! - A apărut aplicația Flipboard pe Windows Phone 8.1. Din păcate mai are nevoie de ceva finisaje și unele caracteristici din versiunile de Android și iOS lipsesc dar, este aici și va primi actualizări regulate.

Microsoft distribuie Windows Phone 8.1 Update 1 pe Lumia 930 - Microsoft oferă o nouă actualizare pentru utilizatorii de Windows Phone, disponibilă acum pentru Lumia 930. Alte telefoane din gama Lumia vor primi această versiune în zilele următoare.

Microsoft, acuzată că ignoră clienții Windows Phone din afara Statelor Unite - Se pare că Microsoft filtrează și curăță aplicațiile cu probleme mai mult din versiunea americană a Magazinului Windows Phone și mai puțin din versiunile europene.