Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 23 - 29 Iunie

Săptămâna aceasta a venit cu multe vești bune despre ecosistemul Microsoft mai ales pe plan local. De exemplu, Allview au lansat primele terminale cu Windows Phone 8.1 și Windows 8.1. De asemenea, magazinul evoMAG a anunțat că vor lansa în scurt timp și o aplicație de cumărături pentru Windows Phone. Pentru mai multe detalii dar și alte știri interesante, citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni, din ecosistemul Microsoft:

Microsoft ieftinește OneDrive cu 70%, 15 GB gratuit și 1 TB cu Office 365 - Microsoft a lansat o nouă ofertă de prețuri pentru OneDrive. Acum oferă mai mult spațiu gratuit, prețuri mai bune iar clienții Office 365 primesc 1TO spațiu de stocare pentru fiecare utilizator inclus în abonament.

Podcast Microsoft Focus - Despre primele dispozitive Allview cu Windows - Allview au lansat săptămâna aceasta primele lor terminale cu Windows Phone 8.1 și Windows 8.1: Impera I, Impera S și Impera i8. Aflați mai multe detalii din podcastul publicat de echipa noastră.

Smartwatch-ul Microsoft ar putea fi lansat în octombrie - Ultimele zvonuri spun că Microsoft vor lansa un telefon inteligent în luna octombrie.

E disponibil Adobe Photoshop Express pentru Windows Phone 8 - O nouă veste bună pentru utilizatorii de Windows Phone: avem acum acces la aplicația Adobe Photoshop Express.

Skype pentru Windows Phone este integrat cu Cortana și Action Center - Skype a primit o actualizare importantă pentru Windows Phone. Acum aplicația oferă un sistem mai bun de notificări precum și integrarea cu asistentul personal Cortana.

evoMAG.ro va lansa în curând și o aplicație dedicată pentru platforma Windows Phone; aceasta se regăsește deja pe Android și iOS - Magazinul evoMAG va lansa o nouă aplicație de cumpărături online de pe smartphone, pentru Windows Phone.

WZOR: Windows 8.1 Update 2 va fi RTM săptămâna aceasta - Ultimele zvonuri spun că următoarea actualizare importantă pentru Windows 8.1 este aproape finalizată.

Ce spune noua formă a legii privind drepturile consumatorilor despre dreptul de retur? - Știați că s-a modificat legea privind drepturile consumatorilor? Iată ce prevede atunci când faceți cumpărături pe internet și cum funcționează dreptul de retur, atunci când nu sunteți mulțumiți de un produs cumpărat.

Cele Mai Populare Articole de pe 7 Tutoriale

La finalul acestui episod vă recomandăm cele mai populare ghiduri publicate pe 7 Tutoriale, în luna iunie 2014:

Recenzie Nokia Lumia 630 - Un telefon accesibil cu Windows Phone 8.1 - O recenzie în premieră pentru România, a noului telefon Nokia Lumia 630 cu Windows Phone 8.1.

Bitdefender Antivirus Free Edition - Este mai bun decât Windows Defender? - O comparație foarte detaliată între două soluții antivirus gratuite: Bitdefender Antivirus Free Edition și Windows Defender.