Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 24 - 30 Martie

Știrile acestei săptămâni au fost dominate de lansarea Office pentru iPad. Pe lângă această lansare, s-au publicat și câteva vești bune despre Windows Phone 8.1. Pentru a afla mai multe detalii, citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii ce tocmai s-a încheiat:

Microsoft a lansat suita Office pe tableta Apple iPad - Cea mai importantă știre a săptămânii este aceea că Microsoft au lansat Office pentru iPad - o suită de programe native dezvoltate special pentru iPad.

Microsoft Office devine gratuit pentru iPhone și dispozitive Android - Odată cu lansarea Office pentru iPad, versiunile pentru iPhone și Android au devenit gratuite.

Microsoft a terminat lucrul la nucleul Windows Phone 8.1 - Microsoft se apropie cu pași repezi de lansarea Windows Phone 8.1. În plus, au apărut deja zvonuri conform cărora toți marii producători de telefoane au primit Windows Phone 8.1 și noi modele de telefoane vor fi lansate în următoarele câteva luni.

HTC One M8 ar putea primi o versiune Windows Phone în cursul acestui an - Un zvon foarte interesant despre o posibilă lansare a unui telefon asemănător cu proaspăt lansatul HTC One M8, dar cu Windows Phone. Chiar am vrea să testăm un astfel de dispozitiv.

Din această lună va fi disponibil sistemul de reputații pentru Xbox One - Notările pentru sistemul de reputații al Xbox One vor începe să apară în această lună, a anunțat Microsoft. Aflați mai multe detalii din acest articol.

Microsoft ofera publicului codul sursa pentru MS DOS si Word for Windows - Microsoft a decis să ofere publicului codul sursă pentru primul său sistem de operare MS-DOS și al primului Word for Windows. Cu ajutorul Computer History Museum, codul sursă este acum public, gata de a fi descărcat și studiat de către oricine este interesat.

Cum arată mediul online din România? O radiografie în premieră pentru acesta și despre românii care folosesc Internetul - Câteva concluzii ale unui studiu interesant, realizat de Biroul Român de Audit Transmedia, despre utilizatorii români de Internet.

Cam atât pentru sumarul acestei săptămâni.

Primul nostru videoclip pe YouTube

Ieri am publicat prima noastră producție video pe YouTube. Este un clip cu despachetarea noului Nokia Lumia 525, un telefon ce abia acum începe să își facă apariția pe piața românească.

Aruncați o privire și spuneți-ne dacă v-a plăcut.