Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 26 Ianuarie - 1 Februarie

A fost o săptămână interesantă în universul Microsoft. Avem știri despre Windows 10, laptopuri noi cu Windows 8.1, o mișcare de business surprinzătoare din partea companiei din Redmond și noi opțiuni interesante pentru OneDrive. Citiți recapitularea acestei săptămâni pentru a afla ce mai este nou în ecosistemul Microsoft.

Articole interesante de pe Internetul Românesc

iLikeIT 27 ianuarie 2015 - Ce e nou în Windows 10? - Colegul nostru Julian a fost invitat la emisiunea LikeIT, de la ProTV unde a făcut o demonstrație în direct a câtorva dintre noile opțiuni incluse în Windows 10. Vă recomandăm să urmăriți prezentarea dacă doriți un sumar video a ceea ce va aduce noul sistem de operare.

Bill Gates, fondator Microsoft: Încă nu înțelegem adevăratul potențial al HoloLens [VIDEO] - Fondatorul Microsoft spune că nu ne dăm încă seama cât de util va fi HoloLens odată ce vom avea destule aplicații de calitate care să-l poată utiliza cum trebuie. Noi suntem de acord, produsul ne-a impresionat destul de tare din ce am văzut până acum și abia așteptăm să vedem cum va evolua.

Lenovo LaVie Z sunt laptopuri foarte ușoare și performante, alternative bune la Macbook Air - Lenovo a anunțat noi laptopuri convertibile de 13 inci care rulează Windows 8.1 și vor cântări mai puțin de un kilogram. Suntem tare curioși să le vedem pe piață și să le testăm odată ce apar.

Cateva din schimbarile aduse F12 Developer Tools pentru IE din Windows 10 Build 9926 - Funcțiile de debugging din Internet Explorer incluse în ultimul build de test al Windows 10 au fost extinse și cuprind mai multe opțiuni pentru dezvoltatorii de aplicații web. Mobzine oferă un mic sumar al acestora.

Cum activezi Cortana din Romania pe Windows 10 - Tot Mobzine ne învață cum să activăm Cortana în ultimul build de test al Windows 10. Vă recomandăm articolul în cazul în care doriți să folosiți asistentul inclus în Windows 10 sau să-l testați și să vă faceți o părere despre el. Țineni minte că este în continuă dezvoltare, acum nu merge tocmai perfect și va deveni din ce în ce mai precis și mai util.

Microsoft atacă indirect Google și investește în Cyanogen Inc. - Una dintre cele mai interesante mișcări ale celor de la Microsoft este decizia de a investi în Cyanogen Inc., creatorii celei mai populare versiuni personalizate de Android. Suntem foarte curioși dacă Microsoft încearcă să aducă aplicații de Android și pe viitoarele telefoane și tablete cu Windows prin această manevră.

Serviciul OneDrive a fost actualizat cu albume, moduri mai bune de vizualizare și indexare inteligentă - OneDrive a primit o serie de actualizări prin care vă ușurează indexarea și vizualizarea fotografiilor.

Cele mai populare articole de pe 7 Tutoriale

Iată și cele mai populare articole publicate de echipa noastră în Ianuarie 2015:

Dezactivează cookie-urile din terțe părți în toate navigatoarele de internet - O serie de informații foarte utile atunci când doriți să dezactivați cookie-urile din terțe părți, în navigatoarele de internet pe care le folosiți.

Bitdefender Mobile Security pentru Android - Cum vă poate proteja? - Am aruncat o privire detaliată asupra soluției de securitate pentru Android de la Bitdefender. Citiți recenzia completă pentru a afla cum să utilizați aplicația la potențial maxim.

Cum îmbunătățești Windows & File Explorer folosind Opțiunile Folder - Windows & File Explorer poate fi personalizat, lucru pe care nu toată lumea îl știe. Vă oferim în acest articol pașii necesari pentru a adăuga noi opțiuni în această componentă a Windows.