Articole interesante pentru utilizatorii de Windows – 27 Aprilie - 3 Mai

Săptămâna trecută a fost una foarte plină pentru Microsoft. Compania din Redmond a organizat conferința anuală Build, în timpul căreia au anunțat o serie de noutăți, precum conceptul Continuum, numele oficial al Project Spartan, suportul pentru aplicații Android și iOS și alte câteva lucruri interesante. Vă invităm să citiți recapitularea acestei săptămâni ca să aflați ce mai este nou prin universul Microsoft.

Articole interesante de pe Internetul Românesc

Microsoft a lansat în România noile telefoane Lumia 640 și Lumia 640 XL - Microsoft au lansat în România două noi smartphone-uri accesibile. Noi am primit deja în teste noul Lumia 640 XL și săptămâna viitoare vom publica o recenzie detaliată.

Continuum for Phones: ideea de a transforma telefonul in PC e reala pe Windows 10 - În cadrul Build 2015, Microsoft a demonstrat conceptul Continuum, prin care telefoanele inteligente cu Windows pot fi transformate în calculatoare personale prin legarea unui monitor și a unor periferice la ele. Rămâne să vedem cât succes va avea ideea.

Cum va arăta Windows 10 pe viitorul tău telefon [FOTO] - Tot în cadrul Build am putut vedea și cum va arăta Windows 10 pe telefoanele inteligente și am aflat că meniurile de tip Hamburger își vor face apariția în curând și pe această platformă.

Viitorul browser Microsoft are în sfârșit un nume: Edge - Microsoft a anunțat numele oficial al Project Spartan. Noul browser se va numi Microsoft Edge, denumire inspirată de motorul de randare folosit, EdgeHTML.

HoloLens și HTC Vive vor fi integrate în Unity 5, respectiv, Unreal Engine 4 - Studioul care se ocupă de dezvoltarea Unity a anunțat că va oferi suport complet pentru Microsoft HoloLens în Unity 5, oferind posibilitatea dezvoltatorilor de jocuri bazate pe Unity să construiască versiuni ale jocurilor pentru HoloLens.

Windows 10 va avea suport pentru jocuri și aplicații Android și iOS - Microsoft încearcă să rezolve problema lipsei de aplicații pe Windows Phone prin furnizarea unui kit de dezvoltare care să-i ajute pe dezvoltatori să aducă aplicațiile de Android și iOS pe Windows. Suntem curioși cât de bine va funcționa.

Microsoft a construit o aplicație care îți spune cât de bătrân pari - Microsoft a lansat o aplicație online capabilă să analizeze poza ta și să-ți spună cât de bătrân pari în poza respectivă. Aplicația este în continuă dezvoltare, deci nu te speria dacă te găsește mai bătrân decât ești :).

Cele mai populare articole de pe 7 Tutoriale

Iată și cele mai populare articole publicate de echipa noastră în Aprilie 2015:

Cum calibrezi un monitor în Windows și de ce trebuie să faci asta - Un aspect extrem de important în configurarea unui sistem nou este calibrarea monitorului în mod corect. Noi am scris publicat luna trecută un articol care a ajuns foarte popular, prin care am încercat să explicăm ce înseamnă acest procedeu și de ce trebuie făcut.

Review Microsoft Lumia 535 - Adevăratul succesor pentru Lumia 520 - Unul dintre cele mai citite articole de luna trecută este recenzia pe care am făcut-o la Microsoft Lumia 535. Un dispozitiv bun și accesibil.

Recenzie ASUS Zenbook NX500 – Un ultrabook de top, cu ecran 4K - Tot în topul articolelor populare din aprilie avem și recenzia unuia dintre cele mai frumoase laptopuri care au trecut pe la noi. ASUS Zenbook NX500 oferă performanțe foarte bune, dar prețul este unul destul de prohibitiv.