Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 28 Aprilie - 4 Mai

În recapitularea acestei săptămâni avem vești bune pentru utilizatorii de Skype, Windows Phone și Xbox One. Pe lângă acestea, au existat și câteva controverse legate de o problemă de securitate pentru Internet Explorer și suportul oferit de Microsoft pentru Windows XP. Pentru a afla mai multe, nu ezitați să citiți acest episod.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni:

Microsoft permite folosirea gratuita a optiunii de Group Video Calling in Skype - O veste bună pentru utilizatorii de Skype: vor putea face apeluri video de grup în mod gratuit, fără a mai plăti pentru un plan premium. O mișcare bună din partea Microsoft.

Microsoft publică Reading list pentru Windows Phone – se sincronizează cu Windows 8.x - O altă veste bună, de data asta pentru utilizatorii de Windows Phone: Microsoft a lansat versiunea de Windows Phone a aplicației Reading List (Lista de lectură). Aflați mai multe despre versiunea pentru Windows 8.1 a aceleiași aplicații, din acest tutorial: Cum să adăugați & clasificați conținutul în aplicația Listă de lectură.

Microsoft a anunțat Xbox Originals pentru Xbox One și Xbox 360 - Microsoft a anunțat programul Xbox Originals, prin care vor transmite seriale, documentare și conținut media special pentru utilizatorii de Xbox și alte dispozitive Microsoft. Prin această mișcare Microsoft devin un competitor din ce în ce mai serios pentru servicii de streaming gen Netflix.

Xbox One va fi disponibil în China, din septembrie - Microsoft a oferit mai multe detalii despre încă o lansare importantă pentru Xbox One: cea din China, din luna Septembrie a acestui an.

Prima reclama despre Microsoft Mobile si fara Nokia - Tocmai a fost lansată prima campanie publicitară pentru Nokia, sub tutela Microsoft. Vedeți mai jos clipul publicitar. Aruncați o privire și spuneți-ne ce credeți în comentarii.

Bill Gates si-a pierdut pozitia de principal actionar individual la Microsoft - Bill Gates și-a vândut o parte din acțiunile sale la Microsoft, devenind astfel al doilea acționar principal după Steve Ballmer.

Sa mai crezi ce zice Microsoft: tocmai a reinviat defunctul Windows XP, oferind un patch pentru o vulnerabilitate critica in IE - Săptămâna aceasta a fost detectată o vulnerabilitate critică în Internet Explorer, ce afectează toate versiunile de Windows, inclusiv Windows XP. Din păcate cei de la Microsoft s-au dovedit a fi inconsecvenți și au lansat o actualizare de securitate care rezolvă problema, inclusiv pentru Windows XP, deși perioada oficială de suport s-a încheiat.

Windows 8.1, instalat pe aproape 6% din PC-uri. XP e încă pe 26% din computere - Echipa Adevărul Tech prezintă ultimele statistici despre cota sistemelor de operare și a navigatoarelor de internet la nivel global.

Cele Mai Populare Articole de pe 7 Tutoriale

La finalul acestui episod vă recomandăm cele mai populare ghiduri publicate pe 7 Tutoriale, în aprilie 2014:

Ciprian Rusen - Primul român desemnat Microsoft MVP, Windows Cosumer Expert - Vestea primită la începutul lunii trecute a reprezentat și cel mai popular articol de pe situl nostru. Ne bucurăm că ați dat vestea bună mai departe pe Facebook și alte canale de social media.

Recenzie Nokia Lumia 525 – Este un smartphone mai bun decât Lumia 520? - Noul Lumia 525 a început să apară pe canale neoficiale și în România. Aflați mai multe despre acest model din recenzia noastră, publicată în premieră pentru România.

Recenzie Asus Transformer Book T100 - Un hibrid între netbook și tabletă - O recenzie completă pentru un dispozitiv hibrid foarte interesant, cu Windows 8.1, la un preț foarte bun.

Sperăm că v-a plăcut această recapitulare și că veți citi și episodul de săptămâna viitoare.