Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 3 - 9 Februarie

Capul de afiș al siturilor care publică știri despre tehnologie, a fost numirea lui Satya Nadella în poziția de CEO al Microsoft. S-a comentat mult pe marginea acestui subiect. Drept urmare, și noi avem câteva recomandări interesante pe marginea acestui subiect. Pe lângă asta s-au întamplat și alte lucruri interesante, cum ar fi Sony și decizia lor de a părăsi piața de PC-uri. Pentru detalii despre toate acestea, plus alte știri interesante, citiți episodul acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Indianul Satya Nadella este noul șef al Microsoft. Bill Gates nu mai este președinte al consiliului de administrație - Aceasta este de departe știrea săptămânii, dacă nu chiar știrea lunii Februarie: Microsoft au anunțat public noul lor CEO - Satya Nadella.

Ce cred oamenii despre noul CEO al Microsoft? Nadella, noua față a glumelor cu indieni - Un articol bun al echipei Adevărul Tech, ce prezintă părerile oamenilor despre noul CEO Microsoft, părei culese din diverse comunități de pe Internet.

Cea mai interesantă funcție din Windows Phone 8.1 va folosi date din Foursquare - Microsoft au investit 15 milioane de dolari în Foursquare și vor folosi date contextuale din acest serviciu în viitorul asistent personal pentru Windows Phone - Cortana.

Sony vinde VAIO și renunță la 5000 de oameni - O veste proastă din partea Sony, dar nu una foarte surprinzătoare, dacă ne gândim la faptul că piața de PC-uri este din ce în ce mai puțin profitabilă și la faptul că Sony nu a lansat un model de succes de mulți ani.

Windows 8.1 Update 1 - ce aduce nou și când va fi gata prima actualizare pentru Windows 8.1 - Dacă sunteți curioși să aflați ce aduce nou următoarea actualizare pentru Windows 8.1, citiți această scurtă prezentare.

Mozilla a lansat Firefox for Windows 8 Touch, browser optimizat pentru ecrane tactile - Mozilla se pregătesc pentru finalizarea primului lor navigator de Internet destinat utilizatorilor de tablete și dispozitive hibride cu Windows 8.

Xbox One va primi update în această lună - Microsoft pregătește prima rundă de actualizări pentru Xbox One. Iată ce probleme va rezolva prima actualizare, ce va sosi începând cu 11 februarie.

Nokia a vândut subsidiara din România către altă entitate din grup - Nokia se pregătesc de finalizarea procesului de vânzare către Microsoft. Unul din pași este legat de Nokia România și vânzarea tuturor părților sociale către o altă entitate din grup.

Sper că v-a plăcut selecția de știri și articole din această săptămână. Dacă aveți orice fel de comentarii, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.