Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 3 - 9 Martie

Săptămâna aceasta a fost plină de zvonuri și detalii interesante despre Windows 8.1 Update 1, Windows Phone 8.1 și Xbox One. Din nefericire pentru Microsoft ei au reușit să lanseze neoficial Windows 8.1 Update 1, dar doar pentru câteva ore, din cauza unei greșeli în sistemul Windows Update. Pentru a afla mai multe, citiți sumarul acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Microsoft pregătește DirectX 12. Ce aduce nou și când ar putea fi lansat - Pe 20 Martie, Microsoft vor lansa oficial DirectX 12. Se pare că DirectX 12 va fi disponibil pentru toate sistemele de operare Microsoft, inclusiv Windows Phone dar și pe consola Xbox One.

Skype în Outlook.com disponibil global, are apeluri video HD - Aceia dintre voi care folosesc servicul de e-mail Outlook.com vor fi fericiți să afle că acum pot realiza apeluri pe Skype direct din interfața web a acestui serviciu.

Windows 8.1 with Bing este ediția cu preț redus pentru OEM - Un nou zvon spune că cei de la Microsoft vor lansa o nouă ediție de Windows 8.1 - Windows 8.1 with Bing - ce va fi folosită pe dispozitive cu preț redus.

Facebook Messenger este disponibil acum și pe terminalele Windows Phone 8 - Facebook au lansat noua lor aplicație Messenger și pe Windows Phone 8. O altă veste bună este că, la capitolul caracteristici și funcționalități, este echivalentă cu versiunile pentru Android și iOS.

Windows 8.1 Update 1 ajunge pe web prematur din greșeală - Microsoft au distribuit din greșeală, pentru doar câteva ore, actualizarea Windows 8.1 Update 1, înainte de lansarea oficială din luna aprilie.

Promițătorul rival al lui Siri, Cortana prezentat în acțiune într-un clip hands on (Video) - Un clip intersant în care puteți vedea cum arată viitorul asistent virtual din Windows Phone 8.1 - Cortana.

Primul smartphone cu Android și Windows Phone - cine îl produce și când se lansează - Anul acesta se vor lansa telefoane dual-boot cu Android și Windows Phone. Iată primul producător care a anunțat oficial astfel de produse. Sperăm că vor apărea și telefoane de la nume mari precum HTC ori Samsung.

Sperăm că v-a plăcut sumarul acestei săptămâni.