Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 3 - 9 Noiembrie

Săptămâna aceasta, Microsoft au fost iarăși ocupați și au lansat multe lucruri noi: o alianță cu Dropbox care aduce vești bune pentru utilizatorii de Office și Windows Phone, o viitoare lansare a primului terminal Microsoft Lumia, programul Skype Translator Preview și altele. Pentru a afla mai multe detalii, nu ezitați să citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii din ecosistemul Microsoft:

Alianța prin care Microsoft vrea să cucerească internetul: Dropbox i-a devenit partener - Conform acordului recent încheiat între cele două companii, aplicațiile incluse în pachetul Microsoft Office se vor putea sincroniza automat cu Dropbox.

Gratis, de la Microsoft. Pachetele Office for iPad, iPhone și Android sunt acum gratuite! - Microsoft au anunțat că începând de astăzi utilizatorii care doresc să editeze și să păstreze documente Word, Excel și PowerPoint folosind serviciile de stocare Cloud nu vor mai avea nevoie de abonament plătit pentru pachetul Office 365.

Dropbox va ajunge în curând și pe Windows Phone - Utilizatorii de Windows Phone vor fi încântați să afle că va exista o aplicație oficială pentru Dropbox pe dispozitivele lor. Cei care preferă acest serviciu nu vor mai trebui să folosească alternative precum CloudSix pentru a își accesa fișierele.

Primul telefon Microsoft Lumia va fi prezentat pe 11 noiembrie - Microsoft va lansa primul terminal Lumia care nu va mai purta numele finlandezilor pe carcasă. Într-un anunț făcut astăzi pe blogul Nokia Conversations, Microsoft a anunțat că va prezenta pe 11 noiembrie primul terminal Lumia lansat sub numele propriu.

Vreti sa testati traducerea automata a convorbirilor prin Skype Translator Preview? - Vă aduceți aminte de demonstrația Skype Translator făcută de Microsoft acum câteva luni? Acum ei caută persoane care doresc să testeze produsul ce permite traducerea în timp real a conversației dintr-o limbă în alta.

Noul Dell Venue 11 Pro este o alternativă atractivă pentru Surface Pro - Dell au lansat un nou hibrid ce vrea să concureze cu Surface Pro 3 de la Microsoft. Mai multe detalii în acest anunț.

Sperăm că v-a plăcut recapitularea acestei săptămâni.