Articole interesante pentru utilizatorii de Windows – 30 Martie - 5 Aprilie

Astăzi povestim despre un nou model al tabletei Surface anunțat de către Microsoft, un nou mod de a conecta senzorul Kinect la calculator și un nou build Windows 10 Technical Preview, ce include navigatorul web Project Spartan. Vă invităm să citiți recapitularea săptămânii care tocmai s-a încheiat pentru a afla cele ma importante vești din ecosistemul Microsoft.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

10 lucruri de știut despre noul Surface 3, lansat azi de Microsoft - Microsoft a anunțat un nou membru al familiei Surface, mai exact noul Surface 3, fratele mai mic al Surface Pro 3. Noul hibrid vine cu un ecran mai mic, procesoare Intel Atom și conectivitate LTE. Prețul Surface 3 pleacă de la 499 de dolari.

Tot ce trebuie să știți despre Windows 10 pentru mobile – preview [VIDEO] - Microsoft a lansat un clip video în care prezintă noile opțiuni din Windows 10 for Phones, inclusiv noul Project Spartan.

Prima versiune publică a browser-ului Spartan este inclusă acum în Windows 10 Tech Preview - Noul build Windows 10 Technical Preview include și prima versiune de test a noului Project Spartan, browserul care va înlocui Internet Explorer. Printre noutățile menționate de Microsoft în noul browser se numără un nou motor de randare, integrare cu Cortana și cu OneNote.

De unde descarcati imaginile Windows 10 Tehnical Preview build 10049 - Dacă doriți să testați noul build al Windows 10 Technical Preview, puteți găsi link-urile de download în acest articol.

Halo 5: Guardians primește o dată oficială de lansare [VIDEO] - Halo 5: Guardians, noul joc din populara serie pentru Xbox va fi lansat oficial pe data de 27 octombrie. Găsiți și un trailer în articolul complet.

Microsoft renunță la Kinect for Windows v2. Păstrează modelul pentru Xbox One - Kinect for Windows v2 va dispărea de pe piață în curând, Microsoft anunțând disponibilitatea unui nou adaptor care va permite conectarea senzorului de la Xbox direct la calculator.

Cele mai populare articole de pe 7 Tutoriale

Iată și cele mai populare articole publicate de echipa noastră în Martie 2015:

Folosește Linia de comandă pentru a repara problemele de pornire ale PC-ului - Un tutorial foarte util în situațiile în care sistemul de operare nu mai pornește și trebuie să îl reparați din linia de comandă.

Nokia Lumia 635 Review - Windows Phone cu 4G la un preț bun - Am testat cel mai accesibil terminal Windows Phone cu conectivitate 4G. Vă recomandăm să citiți recenzia dacă sunteți în căutarea unui telefon bun, la un preț accesibil.

Review Microsoft Lumia 435 - Un smartphone incredibil de Ieftin - Am testat luna trecută și cel mai ieftin terminal Lumia produs până acum. Citiți articolul complet dacă sunteți curioși cum se descurcă în utilizarea zilnică.