Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 31 Martie - 5 Aprilie

Săptămâna ce tocmai se încheie a fost plină de vești bune de la Microsoft, vești ce au fost făcute publice în timpul conferinței BUILD din San Francisco. Veți afla noutăți foarte interesante despre viitorul Windows, Windows Phone dar și despre Office. Citiți recapitularea noastră cu cele mai importante știri.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale săptămânii ce tocmai s-a încheiat:

12 milioane de download-uri pentru Office for iPad in prima saptamana - După lansarea Office pentru iPad, unii comentatori s-au grăbit să spună că Microsoft vine prea tarziu cu acest produs pe piață. Statisticile după prima săptămână de la lansare contrazic aceste păreri, deoarece aplicațiile Office pentru iPad domină categoric Magazinul Apple.

Microsoft vrea să cucerească totul și oferă totul: Windows va fi gratuit - La conferința BUILD din San Francisco, Microsoft au anunțat că vor oferi Windows gratuit pentru toate dispozitivele de 9" sau mai mici.

Terry Myerson vorbește despre Universal Apps pentru Windows - Poate cea mai importantă veste anunțată de Microsoft la BUILD - în viitorul apropiat, dezvoltatorii vor putea dezvolta aplicații ce rulează pe Windows 8, Windows Phone și Xbox One, scriind cod o singură dată. Codul se va executa corect pe toate cele trei platforme, fără a fi nevoie de versiuni separate pentru fiecare.

Windows Phone 8.1 a fost anunțat: o listă lungă și interesantă de noutăți - Un sumar al caracteristicilor ce vor fi incluse în Windows Phone 8.1 - versiune ce va fi oferită gratuit tuturor utilizatorilor de Windows Phone 8.

Nokia lansează oficial modelul Lumia 930; acesta vine cu display FHD de 5 inch și o cameră foto de 20 megapixeli - Tot la BUILD, Nokia a anunțat viitoarea lansare a Lumia 930, primul model high-end cu Windows Phone 8.1

Nokia lansează modelele Windows Phone 8.1 Lumia 630 și Lumia 635 - Nokia a anunțat și viitoarea lansare a două noi telefoane convenabile ca preț, cu Windows Phone 8.1. Aflați mai multe din acest anunț.

Meniul din Start din Windows va avea suport pentru Live Tiles - O veste bună pentru unii utilizatori de Windows 8, despre o viitoare actualizare pentru acest sistem de operare.

Si-a facut aparitia Cortana, asistentul digital de Windows Phone - Microsoft a arătat primul lor asistent digital, ce va fi lansat inițial pentru Windows Phone 8.1 - Cortana. Acesta va fi făcut disponibil și pe celelalte platforme Microsoft, inclusiv Windows 8.

Cele Mai Populare Articole de pe 7 Tutoriale

La finalul acestui episod vă recomandăm cele mai populare ghiduri publicate pe situl nostru, în martie 2014:

Întrebări simple: Ce este BIOS-ul și care este rolul lui? - Un ghid foarte util care explică conceptul de BIOS și rolul său în toate calculatoarele și dispozitivele pe care le folosim zi de zi.

Cum configurezi decodorul Digi TV Kaon NA1600HD, pentru televiziune HD - Dacă aveți un abonament de televiziune digitală HD de la RDS, veți dori să citiți acest ghid pentru a afla cum configurați noul lor decodor Digi TV Kaon NA1600HD.

Întrebări simple: Ce este WPS (Wi-Fi Protected Setup)? - Un ghid util pentru cei care vor să învețe mai multe despre rețelistică în general și rețele wireless în special.

Sperăm că v-a plăcut această recapitulare și că veți citi și episodul de săptămâna viitoare.