Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 5 - 11 Ianuarie

Bine v-am găsit la prima recapitulare a știrilor din ecosistemul Microsoft pe anul 2015. Anul a început cu CES 2015, unde am putut vedea un rival pentru Surface Pro din partea unei alte companii, Microsoft a anunțat noi detalii despre noul lor navigator de internet, cu nume de cod Spartan și Bill Gates a băut un pahar de apă obținută într-un mod… inedit. Haideți să vedem împreună ce s-a întâmplat la începutul anului.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii din ecosistemul Microsoft:

CES 2015 – Trei foști ingineri Google au creat o clonă de Microsoft Surface Pro - La CES 2015 a fost prezentat un dispozitiv hibrid ce seamănă foarte tare cu modelele Surface Pro ale Microsoft. Tableta este realizată de compania Jide Technology și rulează… Android.

Microsoft Spartan, un browser minune cu funcții nemaiîntâlnite - Microsoft pare să lucreze din greu la un nou navigator de internet, cunoscut deocamdată sub numele de Spartan. Aparent, browserul va avea integrare cu Cortana și OneDrive și va fi dezvoltat ca și aplicație instalabilă din Magazinul Windows.

Microsoft anunță smartphone-urile Lumia 930 și Lumia 830 GOLD - Lumia 930 și 830 în versiune Gold vor ajunge în curând în magazine. Vom avea de ales între modelele cu capac negru sau alb. Suntem curioși ce preț vor avea.

Microsoft a anunțat cel mai ieftin telefon cu internet: Nokia 215 - Deși dispozitivele Lumia nu vor mai fi numite Nokia, restul mobilelor scoase de Microsoft vor păstra vechea denumire. Printre ele se numără și nou anunțatul Nokia 215. La un preț de 29 de dolari, Microsoft promite că va fi cel mai ieftin telefon cu internet și va fi capabil de a sta în modul stand-by timp de 29 de zile.

Bill Gates bea apă obținută din deșeuri umane pentru a salva planeta [VIDEO] - Fostul director executiv al Microsoft se implică în continuare în proiecte de dezvoltare socială și de eficientizare a resurselor folosite în lume. Bill Gates a postat recent o înregistrare în care bea un pahar de apă obținută din procesarea deșeurilor umane printr-un sistem la dezvoltarea căruia a contribuit financiar.

Cele mai populare articole de pe 7 Tutoriale

la final, vrem să recapitulăm cele mai populare articole publicate de echipa noastră în Decembrie 2014:

Conectează-te de la distanță în Windows la un alt PC cu Windows - Cel mai popular ghid publicat de noi în Decembrie 2014 arată cum se realizează conexiuni la distanță, prin rețea, de la un calculator cu Windows la un altul.

Recenzie Toshiba Satellite CL10-B - Merită cumpărat? - O recenzie completă pentru un nou dispozitiv lansat de Toshiba: Satellite CL10-B.

Întrebări Simple: Ce este Paravanul de protecție Windows și cum îl activăm sau dezactivăm? - Acest articol explică ce este Paravanul de protecție Windows (Windows Firewall) și ce rol are el în securitatea sistemului.