Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 5 - 11 Mai

Această săptămână a venit cu o serie de știri de bun augur pentru utlizatorii de Skype, Windows Phone și Windows 8.1. În plus, Microsoft a anunțat datele a două evenimente importante programate pentru viitorul apropiat. Citiți recapitularea acestei săptămâna pentru a afla mai multe detalii.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni:

Ce e nou in Internet Explorer 11 pentru Windows Phone 8.1 - Microsoft a anunțat lista completă de îmbunătățiri aduse versiunii pentru Windows Phone 8.1 a Internet Explorer 11. Printre ele se numără o navigare mai fluidă, completare automată a URL-urilor în funcție de siturile pe care le vizitați cel mai des, o nouă facilitate de compresie a datelor transferate și câteva alte noutăți.

Microsoft ar putea lansa o tabletă care să concureze cu iPad Mini, pe 20 mai - Microsoft a anunțat un eveniment dedicat liniei de produse Surface pe data de 20 Mai în New York. Există numeroase zvonuri despre o posibilă lansare a unei tablete Surface Mini.

Analistii speculeaza iar: Microsoft ar vinde Xbox si Bing - Bill Gates, co-fondator Microsoft și actual consilier tehnic al CEO-ului Microsoft, Satya Nadella, este de acord să susțină o eventuală vânzare a diviziei Xbox.

Microsoft brevetează un nou SmartWatch cu senzor biometric - Biroul de Brevete și Trademark-uri din SUA a făcut publică o cerere de brevetare a unui nou tip de ceas deștept (smartwatch), din partea celor de la Microsoft. Aparent, dispozitivul ar include senzori pentru monitorizarea ritmului cardiac și diverse aplicații pentru redarea fișierelor audio, apeluri telefonice și mesagerie.

Aplicația Metro Skype a fost optimizată pentru mouse și tastatură - Aplicația Skype pentru Windows 8.1 a primit câteva îmbunătățiri pentru utilizatorii de mouse și tastatură. Printre schimbările implementate se numără sincronizarea listei de contacte pe toate dispozitivele pe care este instalată, o interfață mai ușor de utilizat și un timp de încărcare redus.

Când va avea loc conferința de presă a Microsoft la E3 2014 - Microsoft a anunțat data conferinței de presă Xbox: Game on din cadrul E3 2014.

Sperăm că v-a plăcut recapitularea acestei săptămâni. Dacă aveți comentarii sau întrebări, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.