Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 6 - 12 Octombrie

Săptămâna aceasta a fost mai liniștită decât precedentele. Avem o listă cu noile caracteristici din versiunea de test Windows 10 Technical Preview, anunțuri despre noi dispozitive marca Lenovo cât și noi telefoane cu Windows Phone lansate în România. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să citiți recomandările noastre.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

O listă a caracteristicilor Windows 10 - Colegul nostru Cosmin Tătaru de la Windows fără Limite, ne oferă un sumar al caracteristicilor importante din Windows 10 Technical Preview.

Samsung copiaza pe Android si Microsoft incaseaza miliarde de dolari din licente - Microsoft face bani din Android mai mulți decât face din Windows Phone și, în stilul ăsta, în foarte scurt timp își va recupera investiția în Nokia.

Lenovo a anunțat laptopurile convertibile Yoga 3 Pro și ThinkPad Yoga 14 - Lenovo a prezentat actualizările pentru gama sa de laptopuri convertibile Yoga. Vedetele sunt Yoga 3 Pro, urmașul unui laptop care s-a remarcat prin combinația atractivă de putere și design, și noul ThinkPad Yoga 14, primul convertibil business de 14" din oferta companiei.

Prestigio aduce in Romania doua Windows Phone ieftine: MultiPhone 8500 DUO si MultiPhone 8400 DUO - Avem deja primele terminale Windows Phone de la Prestigio, disponibile în România. Este vorba despre MultiPhone 8500 DUO si MultiPhone 8400 DUO, două telefoane smart care propun utilizatorilor experiența Windows Phone 8.1.

HP se pregătește să se împartă în două companii - O știre importantă pentru lumea tehnologiei, inclusiv pentru ecosistemul Microsoft - HP se va împărți în două entități. Prima se va axa pe produse destinate utilizatorilor casnici, în timp ce a doua va oferi doar produse și servicii pentru segmentul de business.

Românul care deține cel mai vechi laptop din lume îl vinde. Cât costă această piesă de istorie? - O știre interesantă despre un subiect mai inedit - cel mai vechi laptop din lume.

Sperăm că va plăcut recapitularea acestei săptămâni.