Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 7 - 13 Iulie

Cea mai importantă știre a săptămânii a fost scrisoarea publicată de CEO-ul Microsoft, la începutul noului an fiscal. Deși nu spune foarte multe lucruri, ea clarifică viitoarea direcție pentru Microsoft și lasă de înțeles că se vor face câteva schimbări importante în viitorul apropiat. O altă știre importantă este legată de lansarea Nokia Lumia 930. Terminalul ajunge în România în aceeași perioadă cu alte țări europene, ceea ce ne bucură foarte mult. Pentru a afla mai multe detalii dar și pentru a descoperi alte știri interesante, nu ezitați să citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni, din ecosistemul Microsoft:

Din nou despre schimbare la Microsoft: viziunea lui Nadella - Un sumar foarte bun al scrisorii lui Satya Nadella, CEO-ul Microsoft, publicată la începerea noului an fiscal pentru această companie. Scrisoarea descrie viitoarea direcție a companiei și lasă de înțeles faptul că se vor face câteva schimbări importante în viitorul relativ apropiat.

Microsoft avertizează privind încheierea etapei "Mainstream support" la mai multe produse, printre care și Windows 7 - Microsoft au anunțat că se încheie etapa de suport "mainstream" pentru mai multe produse, inclusiv Windows 7 și Windows Phone 7.8. Asta nu înseamnă că nu vor mai lansa actualizări ci doar că se vor schimba felul de actualizări și suport oferite. Aflați mai multe din această știre.

Descărcați acum cea mai mare colecție de cărți gratuite de la Microsoft - Microsoft au făcut publică o colecție foarte mare de cărți electronice gratuite, despre tehnologiile și produsele lor cele mai importante, inclusiv Windows 8.1, Windows 7, Office 2013 sau Office 365. Mai multe detalii în această știre.

Nokia Lumia 930 e disponibil in Romania din aceasta saptamana - Lumia 930 a fost lansat în România. Găsiți aici câteva detalii despre configurația noului telefon și ceea ce oferă el utilizatorilor. Noi îl vom primi în teste cât de curând și vom publica o recenzie foarte detaliată.

Primele imagini cu viitorul Nokia Lumia 530 - Au început să apară primele imagini și detalii despre viitorul model Lumia 530.

Recomandare Video Tuner: oficial Microsoft ofera o solutie de editare video pe Windows Phone. Arata si functioneaza bine! - Microsoft au lansat o aplicație de editare video pentru Windows Phone. Aflați mai multe despre această aplicație din acest articol.

De ce Kinect 2 pentru PC costă 199.99$? - O întrebare foarte bună a celor de la Computer Games.

Speră că va plăcut recapitularea acestei săptămâni. Dacă aveți întrebări sau comentarii, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.