Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 8 - 14 Septembrie

Cele mai importante știri ale săptămânii ne-au oferit mai multe detalii despre Windows 9 și caracteristici precum noul meniu de Start, un centru de notificări și deskop-uri virtuale. În plus, am aflat despre lansarea de noi dispozitive cu Windows cât și faptul că Microsoft va renunța la brandurile Nokia și Windows Phone, cel mai probabil în 2015. Aflăți mai multe detalii din recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii, despre ecosistemul Microsoft:

Gata cu Windows Phone și Nokia. Microsoft adoptă un nou sistem pentru numirea produselor - Cea mai importantă știre a săptămânii ne spune că Microsoft vor renunța la brandurile Nokia și Windows Phone. Odată cu lansarea Windows 9, vom avea doar Windows, inclusiv și pentru smartphone-uri.

Meniul de start din Windows 9 intr-un video - Meniul de Start va reveni în Windows 9. Vedeți mai jos o demonstrație video despre cum va arăta și funcționa.

De asemenea, vom avea și un centru de notificări. Mai jos aveți o demonstrație video pentru această caracteristică.

Și, nu în ultimul rând, a apărut și o demonstrație video despre desktop-urile virtuale din Windows 9.

VivoTab 8, tableta Windows 8.1 de la Asus - Asus au anunțat lansarea unei noi generații de tablete VivoTab cu Windows 8.1. Găsiti detalii despre specificațiile sale și un posibil preț, în această știre.

Opera Mini Beta este alternativa perfectă la IE pentru Windows Phone - Opera au anunțat un program beta pentru experimentarea noului navigator de internet destinat platformei Windows Phone. Îl puteți descărca de aici.

OneDrive suportă acum fișiere cu dimensiuni de până la 10 GB - O veste foarte bună din partea Microsoft: OneDrive oferă acum suport pentru fișiere până la 10GO, sincronizare mai rapidă și noi facilități de partajare a fișierelor, direct din Windows.

Toshiba a anunțat Encore Mini, o tabletă Windows ieftină de 7" - Toshiba a anunțat cea de-a doua tabletă Windows cu ecran de 7" din portofoliul său - Encore Mini. Aflați mai multe despre acest dispozitiv din această știre.

Microsoft vrea Minecraft: creatorul cere încă din 2012 două miliarde de dolari - Microsoft vor anunța săptămâna viitoare cumpărarea companiei de jocuri care a produs Minecraft.

Sperăm că v-a plăcut recapitularea acestei săptămâni. Pentru orice comentarii și întrebări, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.