ASUS lansează noi smartphone-uri de top în România

ASUS au lansat pe piața retail din România, trei modele de telefoane cu Android: ASUS ZenFone Zoom, ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition și ASUS ZenFone MAX. Dacă despre ASUS ZenFone MAX am scris deja un review super detaliat, care vă poate oferi o privire de ansamblu foarte pertinentă, despre celelalte două telefoane nu am scris nimic până acum. Este vorba de două smartphone-uri premium de nișă. Aflați mai multe despre ce au de oferit, configurația lor și prețul la care sunt disponibile, din această știre:

ASUS ZenFone Zoom

ASUS ZenFone Zoom este un smartphone de nișă, inspirat de vechiul Nokia Lumia 1020. Audiența acestui dispozitiv o reprezintă amatorii de smartphone-uri de calitate, care-și doresc o experiență fotografică peste medie. Bineînțeles, principala caracteristică a acestui telefon o reprezintă camera frontală de 13 megapixeli, cu zoom optic 3x, lentile cu 10 elemente, senzor de imagine Panasonic SmartFSI și focalizare automată prin laser. Ne place faptul că ASUS ZenFone Zoom vine și cu un buton hardware pentru pornirea rapidă a camerei, abordare împrumutată tot de la smartphone-urile Lumia de top.

lansare, ASUS, ZenFone Zoom, ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Acest smartphone vine și cu o configurație hardware foarte puternică, tocmai pentru a fi capabil să ofere o experiență fotografică fluentă și rapidă. ASUS ZenFone Zoom are un procesor cu patru nuclee Intel Atom Z3580 64-bit la frecvența de 2.3GHz, un cip video PowerVR G6430, cu suport OpenGL 3.0, 4GO de memorie RAM LPDDR3 și 64 GO spațiu total de stocare, cu suport pentru extinderea lui cu ajutorul unui card Micro-SD. Puteți găsi specificațiile complete ale acestui smartphone, aici: Specificații ASUS ZenFone Zoom ‏(ZX551ML).

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition este o ediție specială a ASUS ZenFone 2 – un smartphone pe care noi l-am testat și apreciat în review-ul nostru. Aceasta vine cu un nou design pentru carcasă, inspirat de automobilele de curse și cu un hardware mai puternic față de predecesorul său. Există două versiuni de design – Silver Polygon și Carbon Night. Pe prima o puteți vedea în poza de mai jos.

lansare, ASUS, ZenFone Zoom, ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition are un procesor cu patru nuclee Intel Atom Z3590, la frecvența de 2.5 GHz, 4 GO de memorie RAM LPDDR3, 128 GO spațiu de stocare ce poate fi extins cu ajutorul unui card Micro-SD și o cameră foto principală PixelMaster de 13 megapixeli.

Pentru a afla mai multe despre specificațiile hardware și software ale acestui smartphone, mergeți la această pagină: Specificații ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition.

Prețuri și disponibilitate

Cele două smartphone-uri sunt disponibile în România începând cu această lună, la mai multe magazine online, astfel:

Aruncați o privire peste specificații, prețuri și spune-ți-ne ce primă impresie aveți despre aceste noi smartphone-uri.