ASUS lansează VivoPC X - primul desktop PC pregătit pentru experiențe VR

ASUS lansează VivoPC X - primul desktop PC pregătit pentru experiențe VR

Luna aceasta, compania ASUS împlinește 28 de ani de existență și au lansat în România mai multe sisteme de gaming și multimedia: ASUS RoG G20CI, ASUS RoG GD30 și ASUS VivoPC X. Toate cele trei sisteme sunt foarte moderne și performante, incluzând procesoare și plăci video de ultimă generație. Dar, dintre toate, cel care ne-a captat cel mai mult atenția este noul ASUS VivoPC X. Iată de ce:

Reclamă

ASUS VivoPC X - mini PC-ul care-ți oferă experiențe de gaming și VR, într-un design discret și elegant, la un preț de bun simț

ASUS VivoPC X
ASUS VivoPC X

ASUS VivoPC X este un desktop compact și elegant, conceput pentru experiențe de realitate virtuală, jocuri și alte forme de divertisment digital. Vine echipat cu procesor Intel Core i5 de generația a 7-a și o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1060, fiind compatibil cu cei mai noi ochelari VR, inclusiv Oculus Rift.
Carcasa compactă, cu un volum de 5 litri, poate fi amplasată oriunde în casă, iar opțiunile extinse de conectivitate includ patru porturi USB 3.1 și două porturi USB 2.0 pentru perifericele VR și controlere. VivoPC X este destinat utilizatorilor care își doresc un PC pregătit pentru divertisment și realitate virtuală, care să îndeplinească cerințele hardware ale dispozitivelor VR.

ASUS VivoPC X
ASUS VivoPC X

VivoPC X suportă ecranele 4K UHD (cu o rezoluție de până la 3840 x 2160 pixeli) și folosește NVIDIA G-SYNC pentru obținerea unor efecte vizuale fluide și rapide. G-SYNC sincronizează rata de refresh a ecranului cu cea a plăcii grafice, eliminând rupturile de cadre și latențele.

Reclamă

Opțiunile de conectivitate sunt extinse și includ patru porturi USB 3.1 Gen 1 și două porturi USB 2.0 pentru casca VR, tracker, controller, tastatură și mouse. VivoPC X are două porturi HDMI și o ieșire DisplayPort pentru conectarea la TV sau la monitoarele compatibile G-SYNC.
ASUS VivoPC X vine cu pachetul Sonic Suite - un mix unic de hardware și software, conceput să ofere un sunet imersiv pentru a completa experiența VR.

 

ASUS VivoPC X
ASUS VivoPC X

În interior, VivoPC X are un design termic eficient, care oferă performanțe stabile, fără întreruperi. Un ventilator axial trage aerul prin gurile de ventilație laterale și îl suflă prin sistem, pentru a răci componentele interne, înainte de a-l expulza prin gurile de ventilație din spate. Mai mult, pentru o răcire suplimentară există un heat-pipe care preia căldura de la procesor.
ASUS VivoPC X cu sistem de operare Windows 10 Home preinstalat, va fi disponibil în România la sfârșitul lunii aprilie, la un preț aproximativ de 4000 de lei. Dacă vrei să afli mai multe despre caracteristicile sale, vezi pagina oficială a produsului:
ASUS VivoPC X.

Descoperă: Divertisment Blog Știri Windows