Sponsorizat de

ASUS ZenFone 3 - Smartphone-ul tău pentru selfie-uri

Smartphone-urile ASUS ZenFone 3 au o cameră frontală de 8 megapixeli, o diafragmă f/2.0 și un câmp de vizualizare de 84˚, precum și foarte multe moduri de fotografie. Toate aceste caracteristici tehnice, le face o alegere excelentă pentru amatorii de selfie-uri. Dacă vrei să realizezi selfie-urile perfecte, în care arăți întotdeauna bine, ASUS ZenFone 3 vine și cu un mod special de Înfrumusețare (Beautification) care te va ajuta întotdeauna. Vezi galeria noastră de selfie-uri și câteva demonstrații foto, pentru a afla de ce acest smartphone este o alegere bună pentru tine:

Album de selfie-uri realizate cu ASUS ZenFone 3

Pentru început aruncă o privire peste acest album, pentru a vedea ce poate camera frontală de pe un smartphone ASUS ZenFone 3, când vine vorba de selfie-uri. Acestea sunt realizate folosind, în principal, moduri precum Automat și Înfrumusețare.

Modul Înfrumusețare (Beautification)

Poate cel mai interesant și cel mai folosit mod pentru selfie-uri, este Înfrumusețare ori Beautification. Acesta aplică optimizări faciale automate, care elimină din imperfecțiunile tenului. Mai jos, poți vedea o comparație între o poză realizată cu setările automate (poza din partea stângă) și una cu modul Înfrumusețare (poza din partea dreaptă).

Exprimă-te folosind GIF-uri animate

Un mod foarte amuzant, care ne place foarte mult, este Animație GIF (GIF Animation), care-ți permite să realizezi seturi de imagini pe care le convertești rapid în imagini animate, în format GIF. Le poți folosi pentru a transmite mai bine ceea ce simți ori ceea ce vrei, atunci când vorbești cu o altă persoană pe Facebook, WhatsApp, Snapchat ori altă platformă de comunicare.

Cele 10 moduri pentru selfie-uri oferite de ASUS ZenFone 3

Aplicația Cameră ASUS de pe smartphone-urile ZenFone 3 oferă foarte multe moduri pentru selfie-uri, cu care poți obține rezultate foarte bune:

  • Automat - setează în mod automat setările optime ale camerei foto, în funcție de mediu.
  • HDR Pro - extinde intervalul dinamic și îmbunătățește detaliile în scenele cu contrast mare sau cu iluminare puternică din spate.
  • Înfrumusețare - aplică optimizări faciale multiple înainte de apăsarea butonului camerei. De asemenea, ai la dispoziție foarte multe filtre pentru îmbunătățirile faciale oferite de camera foto de pe ASUS ZenFone 3.
  • Luminozitate scăzută - îmbunătățește sensibilitatea la lumină pentru cadre mai clare și mai strălucitoare în condiții de lumină slabă, chiar și fără utilizarea blițului.
  • Noapte - permite un timp de expunere mai îndelungat pentru a capta mai multă lumină în scenele întunecate.
  • Efect - oferă diverse efecte cu filtre pentru imagini creative și amuzante.
  • Animație GIF - realizează seturi de imagini pe care le convertește în imagini animate, în format GIF.
  • Filmare lentă - înregistrează un videoclip într-un ritm mai lent și redă ulterior înregistrarea la viteză normală, dând impresia de scurgere mai rapidă a timpului.
  • Panoramă selfie - realizează fotografii selfie cu unghi larg, perfecte pentru selfie-uri de grup, cu prietenii ori familia.
  • Redare lentă - înregistrează obiecte în mișcare rapidă, la o frecvență de cadre foarte mare și redă ulterior înregistrarea la viteză mică.

Cum schimbi modul foto pentru selfie-uri pe un smartphone ASUS ZenFone 3

Ca să te ajutăm să faci selfie-uri cât mai repede și mai bine, pornește aplicația Cameră ASUS de pe smartphone-ul tău ASUS ZenFone 3 și comută pe camera frontală. Apoi, în colțul din dreapta sus vei vedea modul activ pentru aplicație. Dacă vrei să-l schimbi, apasă pe butonul cu patru dreptunghiuri din colțul stânga jos, marcat în captura de ecran de mai jos, cu numărul doi.

Se deschide lista cu toate modurile disponibile. Alege modul pe care-l dorești și începe să-ți faci selfie-uri.

Cum îți place ASUS ZenFone 3 pentru selfie-uri?

Încearcă toate facilitățile oferite de ASUS ZenFone 3 pentru selfie-uri și apoi spune-ne cum îți plac. Este un telefon potrivit ție? Te ajută să realizezi selfie-urile perfecte? Hai să discutăm folosind formularul de comentarii de mai jos.