Avem 20 de invitații la DreamHack Bucharest 2016. Câștigă una!

Avem 20 de invitații la DreamHack Bucharest 2016. Câștigă una!

Cea de-a 7-a ediție a DreamHack revine în București, la Sala Polivalentă, în perioada 16 - 18 Septembrie. Dacă vrei să participi la eveniment, să te întâlnești cu cele mai tari companii și cele mai noi gadget-uri din domeniul jocurilor dar, mai ales, cu jocurile și cu jucătorii tăi favoriți, înscrie-te la tombola noastră și câștigă una dintre cele 20 de invitații puse la bătaie. Iată ce trebuie să faci pentru a putea câștiga:

Reclamă

Premiul: Bilet de intrare cu acces de 3 zile

Dacă te vei afla pe lista câștigătorilor, vei primi un bilet electronic pe care ți-l tipărești singur, acasă. Biletul arată ca în poza de mai jos și-ți va permite să intri la eveniment în toate cele 3 zile: 16, 17 și 18 Septembrie. Valoarea biletului este de 60 de lei.

DreamHack, Bucuresti, 2016
DreamHack, Bucuresti, 2016

Înscrie-te la newsletter-ul Digital Citizen România și completează un formular

Pentru a putea să te înscrii în concurs, trebuie să faci doi pași:

  • Să te înscrii la newsletter-ul Digital Citizen România : poți alege între newsletter-ul zilnic și cel săptămânal. Nu este nevoie să te înscrii la amândouă. Dacă ești deja abonat, treci la pasul următor.

Reclamă
  • Completează formularul de mai jos , în care ne spui numele tău și adresa de e-mail cu care te-ai înscris la newsletter. Ai grijă să fie o adresă de e-mail validă, pe care o folosești frecvent, deoarece o vom folosi pentru a te contacta în vederea primirii premiului, dacă îl vei câștiga.

Data limită: 12 Septembrie 2016

Trebuie să te înscrii la tombolă până la finele zilei de luni, 12 Septembrie 2016. Pe 13 Septembrie vom extrage și vom anunța câștigătorii, pe saitul Digital Citizen România.

Descoperă: Divertisment Blog Tombole