Sponsorizat de

Bitdefender lansează generația 2015 a portofoliului lor - Ce este nou?

Astăzi compania Bitdefender lansează o nouă generație de produse de securitate pentru utilizatorii din România. În acest articol aruncăm o privire asupra noutăților aduse de această generație și oferim cititorilor noștri 10 licențe pentru 1 PC și un an, al produsului lor de top - Bitdefender Total Security 2015. Aflați mai multe din acest articol.

Bitdefender - O poveste de succes 100% românească

Bitdefender este una din puținele companii românești cu angajați și parteneri pe toate continentele. La nivel mondial sunt aproximativ 500 de milioane de utilizatori protejați de tehnologiile Bitdefender. Acest număr include atât clienții direcți ai companiei cât și ai partenerilor săi care folosesc tehnologii Bitdefender în produsele lor.

Nu multă lume știe că foarte multe produse de securitate folosesc motorul antivirus Bitdefender. Produse gen F-Secure Antivirus, G Data Antivirus, Spybot +AV, Iobit Advanced SystemCare Ultimate sau 360 Internet Security (unul din cele mai populare produse de securitate din China) folosesc tehnologia Bitdefender pentru a își proteja utilizatorii.

Bitdefender a primit rating-uri foarte bune de la toate organizațiile independente ce testează produse de securitate (PC Mag, AV-Test, AV-Comparatives, Virus Bulletin) dar și de la noi.

Ce aduce nou generația 2015 a produselor Bitdefender

Generația de produse de securitate 2015 aduce următoarele îmbunătățiri față de versiunile precedente:

  • Profile pentru activitatea utilizatorului ce ajustează automat modul în care funcționează Bitdefender. Acestea se ajusteză singure în funcție de ce face utilizatorul. De exemplu, dacă te joci, Bitdefender nu te va deranja cu alerte sau scanări de sistem.
  • Un navigator Bitdefender Safepay îmbunătățit ce permite tranzacții financiare mai sigure ca niciodată atunci când folosiți rețele wireless publice.
  • O nouă versiune a modulului Portofel ce se integrează cu toate navigatoarele de internet importante dar și cu clienții de chat precum Skype sau Yahoo! Messenger. Acesta vă poate stoca în siguranță informații precum conturile de utilizator, parola, datele cardului de debit și le poate autocompleta atunci când este nevoie.
  • Un modul de Control Parental îmbunătățit.
  • O mai bună protecție antispam prin intermediului unor noi tehnologii bazate pe cloud.
  • Un optimizator cu un singur clic, care analizează fișierele temporare care pot fi șterse, ce actualizări de securitate lipsesc de pe sistem și ce intrări invalide de regiștrii Windows pot fi curățate.
  • Un nou tip de rapoarte de securitate ce oferă o viziune mai bună asupra ceea ce se întâmplă din punctul de vedere al securității calculatorului tău.

Noi testăm de câteva zile noua versiune a produselor lor și suntem foarte mulțumiți de ceea ce oferă. Săptămâna aceasta vom reveni cu o recenzie completă a noii generații de produse Bitdefender.

Tombolă - Bitdefender vrea să protejeze toată România

Bitdefender își dorește să protejeze toată România și, pentru a sărbători lansarea noii generații de produse, oferă o tomobolă prin care 10 cititori ai sitului nostru pot câștiga o licență a produsului lor de top - Bitdefender Total Security 2015. Aceasta este valabilă pentru un an și un PC.

Pentru a intra în concurs trebuie să vă înscrieți la newsletter-ul nostru. Înscrierea se face folosind acest formular. Cititorii noștri care sunt deja abonați la newsletter nu trebuie să facă nimic. Ei vor fi automat înscriși în tombolă. Înscrierea trebuie facută până pe 8 august, inclusiv. Câștigătorii vor fi anunțați pe 9 August. Ei vor fi înscriși, de asemenea, în altă tombolă sponsorizată de Bitdefender prin care pot câștiga o tabletă Samsung Galaxy Tab4 de 10 inci.