Bucharest Technology Week 2017 îl aduce la București pe creatorul limbajului PHP

Bucharest Technology Week 2017 îl aduce la București pe creatorul limbajului PHP

Timp de o săptămână, companii, oameni de afaceri și specialiști din domenii precum Management, HR, Vânzări, IT și Marketing, dar mai ales pasionații de tehnologie vor putea participa la conferințe susținute de zeci de vorbitori internațional și români, în cadrul Bucharest Technology Week 2017. Conferințele se vor desfășura la Hotelul Athenee Palace Hilton și vor reuni peste 1.200 profesioniști. În aceeași locație va avea loc o expoziție pentru servicii și produse IT&C. Ultimele trei zile din Bucharest Technology Week sunt rezervate unei expoziții în aer liber, în Piața George Enescu, unde sunt așteptați peste 15.000 de fani ai tehnologiei care să testeze aproximativ 300 de gadgeturi și soluții tehnologice. Iată ce ne aduce a doua ediție a Bucharest Technology Week 2017:

Reclamă

Rasmus Lerdorf, creatorul PHP, vorbește la București pe 26 Mai

Rasmus Lerdorf este un programator danez care a devenit faimos pentru faptul că a creat limbajul de scripting PHP, care este acum foarte folosit în dezvoltarea de saituri, servicii și aplicații web. El a fost autorul primelor două versiuni ale acestui limbaj și apoi a fost implicat în dezvoltarea următoarelor versiuni, alături de o echipă din ce în ce mai mare de programatori.

Rasmus Lerdorf va avea o sesiune despre ultima versiune de PHP și va promova avantajele și facilitățile oferite de PHP 7.

Bucharest Technology Week 2017
Bucharest Technology Week 2017

Alți invitați de top vin la Bucharest Technology Week 2017

Lista invitaților care vor vorbi la eveniment nu este încă finalizată dar, până acum, au fost confirmate următoarele personalități:

Reclamă
  • Camilla Schwartz-Björkqvist, Chief Data Officer în departamentul de Global HR la ING Olanda. A fost desemnată femeia anului 2016 din ING, la categoria "Exemplu de urmat". Camilla are expertiză în managementul de proiecte, soluții business online și IT, inovare, business development și comunicare și planificare strategică.

  • Cris Beswick este autor și speaker faimos în toată lumea pentru bestseller-ul "The Road to Innovation" și coautor al "Building a Culture of Innovation". El va susține o prezentare despre ce înseamnă a crea o cultură a inovației.

  • Eberhard Wolff are o experiență de peste 15 ani ca arhitect de software și consultant în afaceri care deseori s-au intersectat cu tehnologia. Este autor, speaker și, în prezent, lucrează la compania innoQ.

  • Perry Timms a adunat 20 de ani de experiență în soluții tehnologice de business, dezvoltare și formare organizațională. Perry Timms este speaker TED, dar și consultant al Universității Sheffield Hallam din Marea Britanie. Expertul în HR va vorbi despre viitorul modului în care lucrăm, o temă pe care a transformat-o în propria sa misiune.

Veți găsi informații despre invitații care vor vorbi la eveniment, pe saitul Bucharest Technology Week.

Prețurile early-bird sunt valabile până pe 5 Aprilie

Accesul la eveniment se face pe baza unui bilet care poate fi cumpărat la un preț promoțional, până pe 5 Aprilie 2017. Pentru mai multe detalii precum și reduceri de grup, mergi la această pagină.

Descoperă: Productivitate Blog Știri