Sponsorizat de

Câștigă un mouse de gaming ASUS ROG GX1000 cu Digital Citizen

Odată cu transformarea 7 Tutoriale în Digital Citizen, v-am promis mai multe tombole cu premii. De data asta avem un super premiu pentru toți gamerii care ne citesc și nu numai: un mouse de gaming laser ASUS ROG GX1000, în valoare de aproximativ 300 de lei. Pentru a afla ce aveți de făcut ca să-l puteți câștiga, citiți acest articol:

Premiul pus la bătaie - Mouse-ul de gaming ASUS ROG GX1000

Partenerii noștri de la ASUS oferă cititorilor noștri un mouse de gaming excelent, marca Republic of Gamers. După cum vedeți, cutia arată superb:

Cutia include, pe lângă mouse, și un mouse pad împreună cu un sistem de management al greutății.

Pe partea din spate a cutiei veți găsi specificațiile tehnice ale mouse-ului: senzor optic laser, senzitivitate reglabilă până la un maxim de 8200 dpi, 3 butoane laterale programabile, iluminare cu LED, profiluri personalizate, ș.a.m.d.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest mouse, citiți pagina sa oficială, pe saitul ASUS România: GX1000 Eagle Eye Mouse.

Ce trebuie să faceți pentru a îl câștiga? - Data limită 5 Octombrie

Pentru a putea câștiga acest mouse, trebuie să vă abonați la newsletter-ul nostru zilnic sau la cel săptămânal. Nu este nevoie să vă abonați la amândouă ci la cel care vă convine mai mult. Dacă sunteți deja abonat, nu trebuie să vă abonați din nou.

După aceea, lăsați un comentariu la finalul acestui articol în care ne spuneți ce vă place sau ce nu vă place la noul nostru sait - Digital Citizen.

Trebuie să faceți toate astea până pe 1 Octombrie. Câștigătorul va fi anunțat pe 2 Octombrie.

ACTUALIZARE: Înscrierea la tombolă poate fi făcută până pe 4 Octombrie. Câștigătorul va fi extras pe 5 Octombrie.

Premiul va fi trimis prin colet poștal câștigătorului.