Sponsorizat de

Câștigă un produs antivirus de top - ESET Smart Security 9

Decembrie este luna cadourilor și dorim să o începem oferind premii cititorilor noștri fideli. Pentru a vă răsfăța, ne-am aliat cu ESET România și am decis să vă oferim 3 licențe de ESET Smart Security 9, pentru 1 an de zile și un PC. Iată ce aveți de făcut pentru a putea câștiga o licență:

Premiul: ESET Smart Security 9

La această tombolă oferim 3 licențe ESET Smart Security 9, valabile pentru un calculator, timp de un an de zile de la data activării. În recenzia noastră pentru acest produs, noi am concluzionat următoarele:

“Este un produs robust și puternic, care poate să facă față cu succes la cele mai periculoase amenințări cibernetice, mulțumită motorului antivirus puternic și modului firewall... ESET Smart Security 9 merită să aibe un loc între primele voastre opțiuni atunci când vă decideți să cumpărați o suită de securitate. Recomandăm ESET Smart Security 9 tuturor cititorilor noștri.”

Puteți citi recenzia completă aici , unde am scris în detaliu despre aspectele pozitive și mai puțin pozitive ale acestui produs de securitate.

Ce trebuie să faceți pentru a putea câștiga?

Pentru a putea câștiga una dintre cele 3 licențe, trebuie să faceți următoarele:

  • Intrați pe Facebook și dați Like la paginile ESET România și Digital Citizen România.
  • Apoi, postați un comentariu la finalul acestui articol în care ne povestiți un incident de securitate cu care voi, familia ori prietenii voștri s-au confruntat.

Data limită - 7 Decembrie, 2015

Faceți lucrurile descrise mai sus până la finalul zilei de 7 Decembrie 2015. Câștigătorii vor fi extrași pe 8 Decembrie și a nunțați pe Digital Citizen.