Câștigătorii premiilor Bitdefender și CyberGhost - Ești unul dintre ei?

Săptămâna trecută am transformat 7 Tutoriale în Digital Citizen și am organizat două concursuri cu premii: unul sponsorizat de Bitdefender și altul sponsorizat de CyberGhost. Nu ne oprim aici cu concursurile, mai avem ceva special rezervat pentru săptămâna asta dar, până la următorul concurs, haideți să vedem care sunt câștigătorii primelor concursuri:

Premiile de la Bitdefender și CyberGhost

Premiile oferite de Bitdefender constau în pachete cadou ce includ, pe lângă o licență Bitdefender FAMILY PACK (cel mai complet pachet de protecție oferit de Bitdefender, atât pentru calculatoare cu Windows și Mac cât și pentru smartphone-uri cu Android), și alte lucruri cool cum ar fi un tricou, un lacăt, ș.a.m.d. Puteți vedea conținutul fiecărui pachet cadou, în poza de mai jos.

castigatori, Bitdefender, CyberGhost

Mai multe detalii despre tombola organizată împreună cu Bitdefender, găsiți aici: 7 Tutoriale a devenit Digital Citizen - Testează-ne și câștigă premii.

Pentru a doua tombolă ne-am aliat cu CyberGhost și vă oferim abonamente de un an pentru CyberGhost Premium Plus - cel mai scump serviciu CyberGhost, care permite utilizarea simultană a până la 5 dispozitive pe același cont. Aflați mai multe despre ce vă oferă acest plan și cât costă, aici. De asemenea, puteți afla mai multe despre produsul lor, în această recenzie: Securitate pentru toți - Recenzie CyberGhost Premium.

castigatori, Bitdefender, CyberGhost

Mai multe detalii despre tombola organizată împreună cu CyberGhost, găsiți aici: Răspândește vestea despre Digital Citizen și câștigă cea mai bună soluție VPN.

Câștigătorii premiilor Bitdefender sunt:

Lista câștigătorilor se găsește în poza de mai jos:

castigatori, Bitdefender, CyberGhost

Vrem să transmitem mulțumiri speciale primului câștigător din listă (zi.fericita sau Happy Day cum îl știm noi). Implicarea sa în testarea saitului a fost excepțională și apreciem foarte mult ajutorul pe care ni l-a acordat.

Câștigătorii premiilor CyberGhost sunt:

Lista câștigătorilor se găsește în poza de mai jos.

castigatori, Bitdefender, CyberGhost

Veți vedea că unii câștigători se repetă de la tombola Bitdefender. Asta pentru că nu am interzis nimănui să participe la ambele concursuri și mulți cititori s-au arătat interesați de ambele tombole.

Descoperă: Divertisment Blog Tombole
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează