Câștigătorii tombolei pentru desemnarea celui mai bun produs de securitate

Anul acesta am organizat pentru prima dată o campanie pentru desemnarea celui mai bun produs de securitate al anului. Campania a primit atenție din partea cititorilor noștri cât și din partea companiilor de securitate care s-au numărat printre finaliști. În total am avut 782 de voturi exprimate iar acum a sosit vremea să anunțăm câștigătorii premiilor surpriză: avem 3 produse de dat la 15 câștigători. Află dacă te numeri printre ei:

Premiile surpriză: licențe pentru cele mai bune trei produse de securitate de pe piață

În ordine alfabetică, Bitdefender România, ESET România și Kaspersky România, s-au oferit să ne sponsorizeze cu câte cinci licențe ale produselor lor de top:

  • Bitdefender Total Security 2016 oferă unul dintre cele mai bune și mai rapide motoare antivirus din lume, precum și un modul firewall de top și o serie întreagă de instrumente suplimentare utile. Pe lângă toate acestea, îți pune la dispoziție o interfață de utilizare cu un design foarte bun și are un preț accesibil.
  • ESET Smart Security 9 își continuă tradiția de a oferi un motor antivirus excelent și un modul firewall foarte bun. Așa cum ați votat și voi, este unul dintre cele mai bune produse de securitate de pe piață.
  • Kaspersky Internet Security 2016 este una dintre cele mai bune suite de securitate pe care le-am văzut, oferind o protecție antimalware foarte eficientă, capabilă să detecteze și să curețe chiar și cea mai urâtă infecție cu malware.

Toate licențele sunt valide pentru un an și pentru un calculator. Pentru a afla mai multe despre ce au de oferit produsele respective, nu ezitați să citiți recenziile noastre.

Câștigătorii tombolei cu premii supriză

Pentru a extrage cei 15 câștigători, am folosit serviciul random.org care a generat numărul aleator al fiecărui câștigător. Persoanele care au câștigat premiile puse la bătaie sunt următoarele:

Am ascuns adresele lor complete de e-mail pentru a nu îi expune spam-ului pe internet. Câștigătorii vor fi contactați astăzi, spre finalul zilei, pentru a își putea primi premiile.

Ca întotdeauna, la astfel de campanii cu multe voturi și oameni implicați, există persoane care poate au votat dar nu sunt interesate de premii ori oameni care nu răspund mesajelor noastre din diverse motive. De aceea, am extras și cinci câștigători de rezervă. Dacă unii dintre câștigătorii extrași inițial nu răspund la mesajele noastre până la finalul săptămânii, atunci premiul lor va fi dat primei persoane rămase din lista cu căștigătorii de rezervă.

Mulțumim Bitdefender, ESET și Kaspersky

La finalul acestei tombole dorim să mulțumim companiilor Bitdefender, ESET și Kaspersky pentru implicarea lor impecabilă în această campanie. Ne-au răsplătit cititorii, s-au implicat în conversație, au dat vestea mai departe și, mai presus de toate, dezvoltă produse de securitate de top, care ne protejează calculatoarele și dispozitivele de amenințări informatice. Le mulțumim și, cu ajutorul lor și al cititorilor noștri, sperăm să transformăm premiile Digital Citizen România într-o tradiție care stârnește an de an conversații utile și interesante.