Sponsorizat de

Câștigătorii tombolei sponsorizate de F-Secure!

Acum câteva zile am organizat o tombolă cu premii, împreună cu prietenii noștri de la F-Secure România. Astăzi a sosit momentul să extragem 10 norocoși câștigători, care vor primi câte o licență de F-Secure SAFE, care este valabilă pentru un an și poate fi instalată pe trei dispozitive. Citește acest articol pentru a vedea dacă te afli printre ei:

Câștigătorii sunt:

Tombola și condițiile de participare au fost descrise aici: Tombolă cu premii: Securizează-ți dispozitivele din casă cu F-Secure!

Așa cum am promis, câștigătorii au fost extrași de echipa F-Secure.ro, folosind serviciul Random.org. Au fost incluse în lista pentru extragere doar persoanele care au efectuat ambii pași ceruți de noi. În total, 17 persoane s-au calificat pentru extragere. Primele 10 extrase sunt subliniate în înregistrarea video care poate fi vizionată mai jos:

Persoanele câștigătoare sunt: Pintea Gabriel, Ion Gican, Andrei Vasile, Dumi, Vlad Palasan, Ioan Dreghici, Vasile Cirjan, Nicu Bordanc, Imola Demeter și Ilie Mihalcea. Cei 10 câștigători vor fi contactați separat, pe e-mail, în următoarele 24 de ore, pentru a intra în posesia premiului.

Mulțumim F-Secure

Dorim să mulțumim echipei F-Secure pentru această generoasă tombolă. Cei care doresc să afle mai multe despre produsele lor de securitate și calitatea lor, le recomandăm următoarele recenzii:

De asemenea, mulțumim și persoanelor care ne citesc și care s-au înscris la tombolă.