Săptămânal despre Microsoft: Ce date sunt colectate de la utilizatorii de Windows 10?

Săptămâna aceasta, Windows 10 Creators Update a devenit disponibil pentru cei care sunt dispuși să-l descarce și să-l instaleze singuri. De asemenea, Microsoft a publicat ce date colectează de la utilizatorii de Windows 10, într-un mod foarte detaliat. Pentru a afla mai multe, dar și alte știri interesante, citește recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Cât de mult vă spionează Microsoft în Windows 10 - Acum găsiți lista cu informațiile colectate de Microsoft în Windows 10, într-un mod foarte detaliat.

Android depășește Windows și devine cea mai populară platformă - Android-ul a devenit cel mai popular sistem de operare în rândul dispozitivelor conectate la internet, ceea ce înseamnă că măsurătoarea a inclus atât sisteme desktop și laptop-uri, cât și tablete și smartphone-uri.

Netflix activează descărcarea de filme pe PC-uri - Netflix a activat funcţia de download pentru redare offline a filmelor şi serialelor pentru dispozitivele mobile încă de la sfârşitul anului trecut, iar acum această funcţie este disponibilă şi pe PC-uri.

Project Scorpio versus PS4 Pro: Care este cea mai rapidă consolă - Project Scorpio versus PS4 Pro este comparația pe care trebuie să o aveți în vedere dacă vă gândiți să vă luați o consolă modernă.

Odată cu lansarea Windows 10 Creators Update poate că e momentul să luați o pauză de Insider - Cei ce vor rămâne în programul de testare Insider Preview pentru Windows 10 vor începe să primească build-uri incipiente, cu funcții care abia au formă și funcționalități încă netestate complet. Va urma o perioadă în care noutățile vor fi multe, dar prea puțin testate, cu șanse mari de a face sistemele inutilizabile.