Întrebări simple: Ce este Microsoft 365?

În 2017, Microsoft a început să ofere o nouă linie de servicii pe bază de abonament, numită Microsoft 365. Compania oferă diferite planuri adaptate companiilor de toate dimensiunile, precum și școlilor. Abonamentele Microsoft 365 includ Windows 10, Office 365, soluții de securitate și gestionare a dispozitivelor, precum și alte aplicații și servicii diverse. Dacă ești curios să afli mai multe despre Microsoft 365, ce este și ce poate oferi, citește în continuare:

Ce este Microsoft 365?

Microsoft 365 este un mod nou în care o companie poate beneficia de platformele software ale Microsoft. Deși mulți cred că Microsoft 365 este ceva complicat, de fapt nu este deloc. Microsoft 365 este o soluție care include Office 365, Windows 10 și Enterprise Mobility + Security, oferite companiilor și instituțiilor de învățământ. Nu este destinat utilizatorilor de acasă.

Ce tipuri de abonamente Microsoft 365 există?

În prezent, Microsoft 365 este disponibil sub forma a trei abonamente diferite:

 • Microsoft 365 Enterprise: creat pentru organizații mari. Acesta integrează Office 365 Enterprise, Windows 10 Enterprise și Enterprise Mobility + Security.
 • Microsoft 365 Business: conceput pentru întreprinderi mici și mijlocii, care au până la 300 de utilizatori. Include Office 365 Business Premium, Windows 10 și Enterprise Mobility + Security.
 • Microsoft 365 Education: creat pentru facultăți, licee și alte organizații educaționale. Acesta include Office 365 Enterprise, Windows 10 Enterprise și Enterprise Mobility + Security.
Centru de administrare Microsoft 365 Business

Ce oferă Microsoft 365 Business?

Microsoft 365 Business este conceput pentru companii care au mai puțin de 300 de angajați și costă 16,90 Euro pe utilizator pe lună. Include:

 • Upgrade-uri pentru PC-uri la Windows 10 Pro de la Windows 7, 8 și 8.1 Pro
 • Aplicații Office instalate pe computere, tablete, smartphone-uri
 • Acces complet la versiunile web ale aplicațiilor Office
 • 1 TO de stocare și partajare de fișiere în OneDrive
 • E-mail (50 GO), calendar și contacte
 • Spațiu de chat Microsoft Teams
 • Videoconferințe la calitate HD
 • Aplicații pentru companii precum Outlook Customer Manager, Bookings, Invoicing, MileIQ
 • Securitate și gestionare centralizată pentru dispozitive (iOS, Android, Windows, MacOS)

Poți să citești mai multe despre tot ceea ce este oferit, aici: Microsoft 365 Business.

Ce oferă Microsoft 365 Enterprise?

Microsoft 365 Enterprise este destinat companiilor mari, cu peste 300 de utilizatori. Prețul per utilizator nu este specificat pe saiturile Microsoft, ceea ce înseamnă că trebuie să contactezi departamentul de vânzări al Microsoft pentru a îți negocia propriul preț. Acest plan include tot ce este oferit și în Microsoft 365 Business, dar adaugă o serie de aplicații și servicii utile companiilor mari, cum ar fi gestionarea identității și accesului (Azure Active Directory Premium P1), Microsoft Intune, SharePoint, Yammer, PowerApps, Flow, Microsoft StaffHub, Device Guard.

Supereroul Microsoft Office 365

Ce oferă Microsoft 365 Education?

Microsoft 365 Education este conceput pentru școli și studenți și este disponibil în trei abonamente diferite: Microsoft 365 A1, Microsoft 365 A3 și Microsoft 365 A5. Toate acestea includ accesul la Office Online, dar numai aplicațiile A3 și A5 oferă aplicațiile complete pentru Office: Word, Excel, PowerPoint și Outlook. De asemenea, oferă e-mail și calendar, mesagerie instant, Yammer, Microsoft Teams, OneNote și alte instrumente pentru clasă. Poți vedea mai multe detalii pe această pagină web: Microsoft 365 Education.

Este compania sau școala ta interesată de Microsoft 365?

După cum vezi, Microsoft încearcă să ofere o linie de servicii pe bază de abonament care includ tot ceea ce ar putea avea nevoie o companie sau o școală: sisteme de operare, aplicații Office, securitate și gestiune centralizată. Crezi că școala sau compania ta ar fi interesată de un astfel de abonament?

Descoperă: Productivitate Blog Ghiduri Microsoft Office Programe Skype Windows